من و دختر خالم دقیقا هم سنیم ۱۸ سالمونه یعنی فقط هفت روز ازم بزرگه اونوقت اون الان سه ماهه حاملس من دارم همش سعی میکنم که برم دانشگاه و پنجشنبه کنکور دارم. امیدوار هم نیستم که دانشگاه نزدیک و خوب قبول شم. پدرمم میگه باید بخونی و بری سرکارو دستت تو جیب خودت باشه و از این حرفا و تا ۲۵ سالگی نمیذارم ازدواج کنی. به نظرتون کدوممون موفق تر خواهیم شد؟🤣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینطوری نمیشه گفت ، الان شما خودتو داری با یک خانم متاهل مقایسه میکنی زمانی ما میتونیم بگیم کدوم بهتره که طرف مقابلت هم مجرد باشه ، خیلی از آدمای متاهل خوشبختن و از اینکه تشکیل خانواده دادن راضین ، خیلیاشونم مثل خود من در کنار همسر و بچه به درسشون ادامه دادن
خدایا💙 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙
توموفق تری.والا ازدواج موفقیت نیست.عجله برای بچه داری وخونه داری نداشته باش که هیچوقت کارهات تمومی نداره بعضی وقت هادلم میخوادچندساعت فقط چندساعت برای خودم ازادباشم
حاملگی تو این سن و مسئولیت هاشم سخته اون از خوشگذرونی های مجردی محروم شده. اما این که بگن تا چه سنی هم نباید ازدواج کنی و دستت تو جیب خودت باشه خونواده من این کارو کردن و خیلی موقعیتهای ازدواج رو ازم گرفتن الآنم سنم بالا رفته و افسرده شدم