2777
2789

من و دختر خالم دقیقا هم سنیم ۱۸ سالمونه یعنی فقط هفت روز ازم بزرگه اونوقت اون الان سه ماهه حاملس من دارم همش سعی میکنم که برم دانشگاه و پنجشنبه کنکور دارم. امیدوار هم نیستم که دانشگاه نزدیک و خوب قبول شم. پدرمم میگه باید بخونی و بری سرکارو دستت تو جیب خودت باشه و از این حرفا و تا ۲۵ سالگی نمیذارم ازدواج کنی. به نظرتون کدوممون موفق تر خواهیم شد؟🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطوری نمیشه گفت ، الان شما خودتو داری با یک خانم متاهل مقایسه میکنی  زمانی ما میتونیم بگیم کدوم بهتره که طرف مقابلت هم مجرد باشه ، خیلی از آدمای متاهل خوشبختن و از اینکه تشکیل خانواده دادن راضین ، خیلیاشونم مثل خود من در کنار همسر و بچه به درسشون ادامه دادن 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

توموفق تری.والا ازدواج موفقیت نیست.عجله برای بچه داری وخونه داری نداشته باش که هیچوقت کارهات تمومی نداره بعضی وقت هادلم میخوادچندساعت فقط چندساعت برای خودم ازادباشم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نه اون  نه تو  من با ازدواج دیرم مخالفم شور و شوق تو سن پایین خیلی بیشتره من خودم ۲۵ ازدواج کردم ولی به نظرم ۲۲ سالگی خوبه 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

حاملگی تو این سن و مسئولیت هاشم سخته  اون از خوشگذرونی های مجردی محروم شده. اما این که بگن تا چه سنی هم نباید ازدواج کنی و دستت تو جیب خودت باشه خونواده من این کارو کردن و خیلی موقعیت‌های ازدواج رو ازم گرفتن الآنم سنم بالا رفته و افسرده شدم 

والا موفقیت نه به زائیدن و ازدواجه..نه به تحصیل

به خیلی چیزای دیگس‌.مثلا دستاوردایی ک توی زندگیت داری

و حس خوشبختی و آرامش و خرسندی داشته باشی و به وجود بیاری توی زندگیت

ممکنه اون با آدم درستی ازدواج کرده باشه و اولویتش خانوادش باشن 

نمیشه مقایسه کرد واقعا 

هر کدوم یه سبک زندگی دارید و نمیشه گفت تو بهتری یا اون 

هر کدومتون خوشحال تر و قوی تر باشید و بدن و روح سالمی داشته باشید اونموقع میشه گفت خوب زندگی کردید