2777
2789

سلام  من  دخترم تو مدرسه ای ثبت نام کردم که یکی از فامیلامونم اونجا ثبت نام کرد  

مشکلی که من دارم اینه که دخترمو که امسال کلاس اولی هم هست  وثبت نامش کردم به مدرسه ای به خونمون نزدیکتره ...

شخصیت دخترم  

خیلیییی ارومه خیلی درکش بالاس و اصلا بدجنس نیست یعنی نمیره تو گوش بچه های دیگه بخونه با این بازی کنید یا این کارو بکنید یا نکنید سرش تو لاک خودشه جیغ جیغو هم نیست هر اتفاقی هم بیوفته میاد با من حرف میزنه دقیقا عین ادم بزرگا تو فامیل هم به خاطر ادب و متانتش واقعا معروفه  اینا رو گفتم که شخصیتشو بهتر بشناسید 

حالا دختر فامیلمون که همه از دستش فرارین خدا شاهده تو هر جمعی باشه اکثر فامیلا اونجا پا نمیزارن چون بچه هارو دعوا میندازه و باعث کدورت هم میشه که البته ابنا به من ربظی نداره و اون هم شخصیتش اینجوریه همه اینا به کنار این دختر خانوم به شدت کنترل گره جوری که هر کلاسی هم ثبت نام کردن از اون کلاس بخاطر دعوا با بچه ها اخراج شده به گفته پدر مادرش ...

بقیشو تو کامنت ها میزارم که ماجرای اصلیه

مامان دوتا بچه ی دست گل , خدایا شکرت

باز هم هیچ کدوم از اینا به من ربطی نداره درست 

حالا امروز تو پارک به طور اتفاقی دیدمشون و بچه ها داشتن باهم بازی میکردن تا اومد کل بچاها رو جمع کرد با قلدرب نزاشت بیان با دختر من بازی کنن میرفت دم گوششون پچ پچ میکرد دخترم نشون میداد میگفت با این بازی نکنید اینم بگم یه سال از دختر من بزرگتره حتی نزدیکترین دوست دخترم هم میخاست بیاد سمتش دستاشو باز کرده بود نمیزاش تبیاد سمتش دختر منم چند بار گفت این کارو نکن ولی در نهایت بغض کرد اومد نشست پیش من مامانش هم قشنگ می دید ولی هیچ کاری نمیکرد 

اومدیم خونه دخترم همچنان بغض داشت بهش گفتم به نظرت این مواقع باید چیکار کنی گفت هیچی میرم یه گوشه واسه خودم میشینم 

اگه تو مدرسه هم همش بیاد این و اینجوری اذیت کنه دخترم گوشه گیر هست بدتر گوشه گیر میشه 

اینم بگم دختر ایشون دقیقا به این دلیل از یه مدرسه یدیگه اومده این مدرسه 

حالا من چیکار ؟

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به هر حال ممکن توی یک مدرسه دیگه باز هم چنین مشکلی باشه !

شما با این کار صورت مسئله رو پاک میکنی 

بنظرم بهتر به دخترت یاد بدی چه مدلی برخورد کنه و البته اگه اون بچه پررویی کرد خوب بشونی سرجاش 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
خب به هر حال ممکن توی یک مدرسه دیگه باز هم چنین مشکلی باشه !شما با این کار صورت مسئله رو پاک میکنی ب ...

بله درسته حق با شماس دختر منم سنش پایینه تا یه حد میتونه از خودش دفاع منه اون کلاس دومسه از دختر من کوچیکتره مدرسشو دقیقا به همین دلیل عوض کردن حتی به منم چش غره میره

مدرسه دخترم رو عوض میگنم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بله درسته حق با شماس دختر منم سنش پایینه تا یه حد میتونه از خودش دفاع منه اون کلاس دومسه از دختر من ...

خانم نمی‌دونم چرا حس کردی توی یک ربع زنگ تفریح قرار اتفاق خاصی بیافته 

من که مخالفم با این تصمیم شما 

حالا باز خودت می‌دونی 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

از الان اننرژی منفی نداشته باش

مدرسش رو هم عوض نکن چون واسه خودت دردسر میشه. 

اگه دولتی هست هم نگران نباش مدرسه زنگ تفریح اینقدر شلوغ پلوغ میشه که بچتو پیدا نمیکنه. 

اگه دیدی مدرسه اینکارو  تکرار کرد من که میرم شخصا بچه رو تهدید میکنم که اگه همچین کاری کنه پدرشو درمیارم.  تا جرات نکنه بشه بار اول و آخرش.  بعدشم کاملا آمادگی برخورد با پدرومادرشو دارم✌🏻

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

خانم نمی‌دونم چرا حس کردی توی یک ربع زنگ تفریح قرار اتفاق خاصی بیافته من که مخالفم با این تصمیم شما ...

میدونم حق با شماس من به اینم فک کردم ولی دخترم خیلی حساسه حتی تو مهد هم بهم گفته بودن که حساسه سریع گوشه گییر میشه 

به نظر شما برم با یه مشاور کودک صحبت کنم ؟

بچت از الان باید یاد بگیره بتونه از حق خودش دفاع کنه با این وجود اگه تو مدرسه برای بچت مشکل ساز شده به کادر مدرسه بسپار و از معاون و معلم و مشاور کمک بخواه اونا بهتر میتونن مسئله رو حل کنن