2777
2789
شرایطش داری یک سال دیگ پشت کنکور بمونتوصیه میکنم حداقل بخون پیرا بیارینگاهی ک ب علوم از میشه با میکر ...

همین یه سال بسمه🥲پشیمونم چرا پارسال نرفتم مهندسی کامپیوتر ولی خب دیگ اشتباهی بود ک مرتکب شدم😂💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی؟ آخه برا چی🥺😭💔

من ابن رشتع رو تا ارشدش رفتم اونم وزات بهداشت

الانم پشیمونم

برگردم عقب به هیچ عنوان نمیرم.

درسای بسیار سخت ک با علوم از برابر میکنع ولی بری ازمایشگاه پشیزی برات ارزش قائل نیستن

تازه اگر بری ازمایشگاه

اجازه کار در ازمایشگاهای دولتی اصلا نیست و بیمه بهشون گیر میده

در ثانی تا علوم از هست از این رشته استخدام نمیکنن

ای کاش کسی بود همین حرفا رو بهم میزد اول راه

.

الانم نشستم برای دندون میخونم

کاربری دست دونفره🙂🤗
من ابن رشتع رو تا ارشدش رفتم اونم وزات بهداشتالانم پشیمونمبرگردم عقب به هیچ عنوان نمیرم.درسای بسیار ...

مرسی از راهنماییت عزیزدلم ممنون ک حداقل شما بودی منو مطلع کنی امیدوارم موفق باشی دندون پزشک آینده🥺😍

من ابن رشتع رو تا ارشدش رفتم اونم وزات بهداشتالانم پشیمونمبرگردم عقب به هیچ عنوان نمیرم.درسای بسیار ...

سلام میشه درخواست دوستی رو قبول کنید 🙏

امید می‌کاشت ، غم می‌رویید 🥲