2777
2789

شما به فرض مثال میرین یه عینک آفتابی میخرید ۱۵ میلیون.

چرا میخرید؟ چون فکر میکنید با کیفیته و از چشماتون شاید بیشتر از عینکای ارزونتر بتونه مراقبت بکنه و یا شاید فکر میکنید خوشگلتره. 

دیگه لزومی نداره قیمتشو اعلام کنید که! 

اگر چیزی رو میخریم، برای کیفیتش بخریم. برای کاراییش بخریم. برای راحتیش و زیباییش بخریم نه برای پز دادن به این و اون.

من با قشر تازه به دوران رسیده خیلی سر و کار داشتم و الان اکثر آدما تو کشور ما متاسفانه از همین قشرن.

با قشر فرهیخته و آدم حسابی واقعی و اصیل و واقعا پولدار و استخوندار هم سر و کار داشتم.

رفتارهای این دو تا قشر خیلی با هم متفاوته تو این زمینه

ما تو اطرافیانمون دارین همش میگه من مارک میپوشم من مارک می‌خرم در حالی که ما هم همونایی که اون استفاده میکنه میخریم ولی هی به هرکی میرسه میگه من برند پوشم من باکلاسم

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا من الان تاپیکم راجع ب همچین شخصی بود ک زدم با پول ربا همه کاری میکنن انقدر هم از خودشون تعریف میکنن ک من تو جمعی ک اونا هستن میپیچونم میرم بیرون تا غذا خوردنشون هم باید تعریف کنن

.......
ما تو اطرافیانمون دارین همش میگه من مارک میپوشم من مارک می‌خرم در حالی که ما هم همونایی که اون استفا ...

من ترجیح میدم با چنین آدمایی اصلا رفت و آمد نکنم.

اینجا دیگه بحث سلیقه نیست

بحث سطحی بودن شخصیته

اتفاقا من الان تاپیکم راجع ب همچین شخصی بود ک زدم با پول ربا همه کاری میکنن انقدر هم از خودشون تعریف ...

عزیزم سلامت روان خودت رو از دست میدی اینجوری

اصلا نرو تو جمعشون

کلا در بهترین حالت سی چهل سال از عمر ادم مونده. اونم بیاد اینجوری با اعصاب و روان خودش بازی کنه

من ترجیح میدم با چنین آدمایی اصلا رفت و آمد نکنم.اینجا دیگه بحث سلیقه نیستبحث سطحی بودن شخصیته

الان همش میگه آیفون ۱۵ از مد افتاده من ۱۶ بیاد میگیرم

کامپوزیتمو برمیدارم لمینیت میکنم

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️