2777
2789

درد خانوادم زندگیم یه طرف درد اینم یه طرف شهرمون کوچیک هروز میرم بیرون میبینمش 

دلم میخواد دیگ نبینمش تا فراموش شه 

خسته شدم 

بیا توت فرنگی بردار🍓

حق داریمن دوست مجازی و نتونستم فراموش کنم بعد ۲ سال

خیلی سخته با یکی بزرگ شدن همو ببینی کلی خاطره داشته باشین حالا بخوای فراموش کنی اون تو رابطس ولی من

بیا توت فرنگی بردار🍓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته با یکی بزرگ شدن همو ببینی کلی خاطره داشته باشین حالا بخوای فراموش کنی اون تو رابطس ولی من

خدا بزرگه انشاالله توام یه آدم خوب سر راهت قرار بگیرع

حالا من بدونم طرف نامزد کردع دیگه اصلا بهش فک نمیکنم اخلاقم اینطوریه

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
خدا بزرگه انشاالله توام یه آدم خوب سر راهت قرار بگیرعحالا من بدونم طرف نامزد کردع دیگه اصلا بهش فک ن ...

منم اولش اخلاقم اینجوری بود نمیدونم چم شده میدونی ۱۱ سالم بود رفتم باش الان ک ۱۹ ام اصلا نتونستم فراموشش کنم بیرون ک میرم نگام میکنه میریزم بهم

بیا توت فرنگی بردار🍓

منم اولش اخلاقم اینجوری بود نمیدونم چم شده میدونی ۱۱ سالم بود رفتم باش الان ک ۱۹ ام اصلا نتونستم فرا ...

عزیزم چرا تو سن کم وارد رابطع شدی

حیف روح و روانت 

تو الان باید شادترین باشی نه افسرده

عزیزم چرا تو سن کم وارد رابطع شدیحیف روح و روانت تو الان باید شادترین باشی نه افسرده

عاشق شدم برای اولین بار اره زود بود ولی قشنگ بود تو نمیدونی چ لحظاتی بود بهترین خاطراتو‌ داشتم 

بیا توت فرنگی بردار🍓

عاشق شدم برای اولین بار اره زود بود ولی قشنگ بود تو نمیدونی چ لحظاتی بود بهترین خاطراتو‌ داشتم

آره من جای تو نیستم

خدا به دلت آرامش بده عزیزم