eliasadi مدیر عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 395 عنوان اولین بار که نی نی تو دیدی چی گفتی؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 64 پست خانوما بیاد تعریف کنید غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است! 1396/06/09 | 00:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_ati عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 13293 هنوز خیلی مونده تا همچین حسیو تجربه کنم😍 خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
baran59 عضویت: 1395/05/22 تعداد پست: 11248 ماما عزیزم پرسید شبیه کیه گفتم کپی باباش خصوصا بینیش😁😁 هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
خورشیدپاییزی عضویت: 1396/05/16 تعداد پست: 4308 هنوز ندیدمش ولی تو خواب و رویا میبینم که اولش میگم (الله اکبر خدایا بزرگیتو شکر ... بعدشم به نی نی میگم خوش اومدی جیگر کوچولوی من ) نفوس حق النفس میدهند...
eliasadi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 395 الهی بممیییرم مامانم میگه هیچی انقدر درد داشتم و مریض بودم خودتم مریض بودی عززززززززییییییزم غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است!
Asal84 عضویت: 1395/02/13 تعداد پست: 6586 وقتی پرستاره اومد صورتشو گداشت رو صورتم گفتم چقدر کوچولویه! دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
سایه_جون3 عضویت: 1395/06/29 تعداد پست: 5528 من بیهوشی بودم از درد میپیچیدن به خودم پسرمم شکمو،استرس گرفتم بعدزایمان خیلی زود،نگاش کردم تودلم گفتم چرابچه آوردم نمیخوامش،ولی وقتی گریه میکرد دلم میسوخت براش الان دنیامه 😎😎😎😎
گلبرگ54 عضویت: 1393/01/31 تعداد پست: 1249 گفتم چراگریه نمیکنه؟اخی یادش بخیر تازشکمم اوردش بیرون گرفتش بالاگفت اینم پسرت گفتم چراگریه نمیکنه دکترگفت خب آقاست پسرمون بعدزدن توپشتش گریه کرد قربونش برم
ross عضویت: 1395/02/27 تعداد پست: 11305 مگه نمی دونستی جنسیتش چیه ميدونستم تا لحظه اخر ميگفتم شايد سونو اشتباه كردن من به غمگين ترين حالت ممكن شادم تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
naghme182 عضویت: 1394/08/20 تعداد پست: 14194 وای خانم ماما که تو اتاق عمل بود لپش رو چسبوند به لپم گفت اینم دختر نازت. وای خدا خیلی زایمان ... وااای چه حس خوبیانشالله قسمت همه بشه😍😍😍
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 عززززززززییییییزم قربونتون کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
eliasadi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 395 خيليييييييييييي دارم خل ميشم ديگه.. گذاشتتم سر كار. فردا ميرم تو ٤١ هفته😐 نگران نباش همین روزاست که بیا. تو بغلت دیگه غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است!