2777
2789

تو رو قرآن فقط راست و حسینی بگین مادر خوبی نیستم شیر خودمو نتونم بدم به بچه ام؟ چهار روزه دنیا اومده سه روز فقط آب سینه میخوره شبیه شیر نیست هی میخورد نیم ساعت میخوابید بیست دقیقه میخوابید بعد هی گریه گریه تا دیروز دیگه شیر خشک دادیم به تجویز پزشک خورد بچم چهار ساعت عمیق خوابید حالا دیگه من سینه ندادم نوک سینه هامم زخم شده نفسم میره الان عذاب وجدان بشدت بدی گرفتم چیکار کنم بچه ها باز شیر خودمو تلاش کنم؟ خالمم مدام میگه هیچی مثل شیر مادر نیست به نظر شما من مادر خوبی نیستم اگه شیر خودمو ندم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره آخه عزیزم 

به این حرفا توجه نکن 

این همه بچه تو دنیا شیرخشک میخورن

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

برای سینه ات کرم (نلا مام)بگیر تا خوب بشه سعی کن هاله سیاه سینه رو کلا بزاری دهنش تا زخمت خوب بشه شیر خشک هم مابین شیر خودت اشکالی نداره انشالله بعدا اگه خواستی جایی بری بچه شیرخشک هم بخوره راحت میری برمیگردی.نگران نباش اون شیر آغوز هس لازم نیس سفیدسفید باشه

چند روز اول اینجوریه آغوز بهش میگن کم کم خوب میشه بنظرم در کنار شیرخشک حتما شیر خودتم بده که بی نصیب ...

بازم سعی مو میکنم انشالله اونقدر شیرم اوکی بشه نیاز به شیر خشک نباشه دیگه 

چند روز اول اینجوریه آغوز بهش میگن کم کم خوب میشه بنظرم در کنار شیرخشک حتما شیر خودتم بده که بی نصیب ...

دقیقا  درست گفتن ایشون ....هر دو رو بده من بچم هر دو رو می  خورد