2777
2789

پشت کنکورم وای نگم چندمین سال!

فهمیدم امسالم نمیرسم به رشته مورد علاقم از وقتی فهمیدم نه غذا میخورم نه میرم بیرون حتی پیش آدمای مورد علاقم

میخاست دلداریم بده گفت قربون برم  چته چرا همیشه دراز کشیدی بی‌حالی اینجوری افسرده میشی میخای بری کلاسی باشگاه؟چ کلاسی دوس داری پولشو میدم بهت خب نشد ک نشد همه ک نباید معلم شن خب نمیشه قسمتت نیست  فقط لبخند زدم ولی دلم شکست ک قسمتم نیست بابام آرزوش بودم معلم شم اخه😅 در بد ترین حالتم این چند وقته کسای ک حسمو تجربه کردن میدونن

منم امسال اولین کنکورم بود مامانم همش دوست داره برم دانشگاه ولی واسه کنکور نخوندم همش دعا می‌کنه ک قبول شم ولی چ فایده🙂💔

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کااااش منم معلمی قبول نمی‌شدم هزار سال پشت کنکور میموندم ولی بابام الان کنارم بود 

حسرت شما آرزوی ماست 

پاشو خودتو جمع و جور کن نشد ک نشد سال دیگه میخونی

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

خودو چقدر خوووب ک دلداری داد باهات حرف زد آرومت کنه حالتو خوب کنه🤩😍

خب راست میگه حالا چرا حتما کنکور چرا نمیری غیر انتفاعی ، آزاد و... 

کنارش چیزای دیگه دوست داری برو .. فعال باش بشینی خونه حالت بد میشه زیبا😘

برو سجده شکر به جا بیار که چنین پدری داری

تا پدرتو داری غصه نخور

بعدشم برو روانشناسی بخون بدون کنکور

بعد ازمون بده معلمی قبول شو 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خودو چقدر خوووب ک دلداری داد باهات حرف زد آرومت کنه حالتو خوب کنه🤩😍خب راست میگه حالا چرا حتما کنکو ...

ی جور غرور مزخرف دارم دوس دارم حتما دولتی فرهنگیان قبول شم وگرنه رشته های دیگ هم هست یا آزاد و پيام‌نور ولی علاقمه 🫠خیلیم دارم سختی و عذاب میکشم تو این سالا 

امسال ولی دو دلم میگم  دولتی روانشناسی برم حداقلش کنارش کنکور هم بخونم  ولی میترسم نتونم برسم با دانشگاه  واضح بگم الان دو آدم تو درونم ک میگه امسال برای آخرین بار بازم بشین برا کنکور ۴۰۴ خودتو تماما بزار براش محدود کن جایی نرو کاری نکن فقط بخون دومی میگ نه دولتی برو به خودت برس کلاس مورد علاقتو برو  چیزی میخای بخر تفریحات برو کنکورم خاستی بده

برو سجده شکر به جا بیار که چنین پدری داریتا پدرتو داری غصه نخوربعدشم برو روانشناسی بخون بدون کنکوربع ...

مممنونم ❤️اگ دولتی روانشناسی برم بعدا میتونم استخدامی بدم

یا دولتی برم میتونم تو خوابگاه یا کنار دانشگاه کنکور هم برسم بنظرتون؟