2777
2789

صادقانه نظر بدین 

من دبیرستان تیزهوشان قبول شدم بعدشم پزشکی قبول شدم الان هم ترم ۲ پزشکی رو تموم کردم ولی نمراتم باب میل پدر مادرم نشده 

بعد پسر فامیل مون رو دبیرستان فرستادنش آمریکا 

بعد پدر مادرم برگشتن میگن بیا بچه مردم میره آمریکا به یه زبان دیگه درس میخونه بعد بچه ما تو ایران به زبان خودمون نمیتونه نمره بالا بگیره😐😐

الان حق دارن؟

الان من اینجا حق ندارم بگم ملت بچه شونو دبیرستان فرستادن آمریکا شما مگه منو کجا فرستادین؟ رفتم استان بغلی واسه دانشگاه چون شهر خودمون دانشگاه علوم پزشکی نداشته

من وقتی هم سن اون بچه بودم بالاترین کاری که میتونستم انجام بدم این بود که تیزهوشان قبول بشم که شدم

خب عموی منم که دانمارک زندگی میکنه شما هم منو می‌فرستادین برم دانمارک دبیرستان بخونم

این کارو انتظار نداشتم بکنین ولی میتونستین وقتی من دبیرستان تیزهوشان قبول شدم کوچ خونه مونو ببرید اون شهری که مدرسه منه که مجبور نباشم هر روز چهل دقیقه رفت چهل دقیقه برگشت تو راه باشم که چون شهر خودمون این مدرسه رو نداشت و باید دو تا شهر رد میکردم تا برسم به مدرسه ام

خدا وکیلی حق با کیه؟

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 

اهمیت نده ، موفق شو آخر تلاش هاتو میبینن🌸

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با شماستاصلا نمره خوب تو دانشگاه به چه دردی میخوره

بابا اوکی اصلا میگم به نمره ام غر بزنید اشکال نداره

ولی دیگه منو با اون قیاس نکنید که

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
ول کن بابا همیشه مرغ همسایه غازه

واسه پدر مادر من خصوصا

بابا اوکی اصلا میگم به نمره ام غر بزنید اشکال ندارهولی دیگه منو با اون قیاس نکنید که

اره اصلا دبیرستان کجا دانشگاه کجا 

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم صرفا برای ایده دادن و کمک کردنه
حق باتوعه گلم فقط حرفاشون باعث نشه از درست سرد بشی

همیشه هم مدعی هستن که من روم زیاده 

من فقط وقتی حق اظهار نظر دارم که معدلم ۱۸ باشه تو دانشگاه

همیشه هم مدعی هستن که من روم زیاده من فقط وقتی حق اظهار نظر دارم که معدلم ۱۸ باشه تو دانشگاه

همه پدر مادرا همینن هرچقدر ک ادم خوب نباشه باز ی خیر ندیده ای پیدا میشه ک اونو بکوبونن تو سر ادم🤣

برا سلامتی پسرام ی صلوات میفرستین عزیزان❤❤
تو منم درگیر همین شرایطم و خستم از این حس ناکافی بودن ک بهم میدن

آخ گفتی 

نمیدونم مادرم همیشه فکر میکنه با کوچیک جلوه دادن من چی قراره بهش برسه

همیشه در حال غر زدن همیشه ناراضی 

باشه نمیگم نمره هام خوبه ولی آخه کدوم پدر مادری انقدر به دانشگاه بچه اش گیر میده؟

مگه بچه ابتدایی ام بابا راه زندگیمو خودم میخوام انتخاب کنم خودم میدونم میخوام چه کاره بشم دیگه

همون وقتی کنکور هم قبول شدم اینا ادعاشون بود که باید دانشگاه بهتری قبول میشدی و خاک تو سرته

اتفاقا اون کسی ک رفته امریکا درس خوندن براش سخت نر بوده تو ایجا زبون تمام استادا رو میفهمی هیچی نشدی ...

الان اون مگه چه کاره شده؟

فعلا فقط یه بچه دبیرستانی هست که داره تو دبیرستان آمریکا درس میخونه پرفسور نشده که

والا هزاران نفر اطراف خودم ایران چند سال کنکور دادن هیچی نشدن رفتن از خارج مدرک پزشکی گرفتن اومدن

بعد من هیچی نشدم؟فعلا من کسی هستم که ۶ سال دیگه قراره پزشک این مملکت باشم

بگو ببینم تویی که به من صرفا به خاطر نمره های دانشگاهم میگی هیچی نشدم خودت چی خوندی و چه کاره شدی؟پرفسوری؟