2777
2789
عنوان

بیاین یچیزی بگم خدایی جدی بگیرین

138 بازدید | 9 پست

یکی از اشناهامون خیلی خوشگله زندگیش سر اعتیاد شوهرش بهم ریخت با یکی دگ ازدواج کرد از اونم داره جدا میشه چون زنبازه

کلا از شوهر شانس نیاورد 

الان خونوادشم حمایش نمیکنن اس و پاس اورارس بنده خدا 

مامانم همیشه میگه حتما برا خودت شغل داشته باش حتی اگه با بهترینشم شوهر. کنی آخرش نمیدونی چی میشه ولی خودت پول داشته باشی دلت قرصه واسه یه قرون دو هزار دستتو جلو کسی دراز نمیکنی حتی اگه از خونواده خیلی پولدار باشی یا شوهرت خرپولم که باشه باااااید برا خودت پول داشته باشی درآمد داشته باشی 

الان اون خانومه درآمد داشت چرا باید بچشو میذاشت پیش ی بابای معتاد خودش آواره باشه؟؟؟

خلاصه سعی کنین دستتون بره تو جیب خودتون استقلال مالی داشته باشین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به اون خانم ندارم اما ممکنه دادگاه حضانت بهش نداده باشه عزیزم

اما اگه مادری فرزندش رو نخواد ، مگه مشکلی داره ؟ طبق قانون یک روز تو هفته ببینه فرزندش رو

استقلال مالی برای خانم خیلی مهمه 

بنظرم خیلی خیلی خیلی مهمتر از این توصیه مامانتون انتخاب درست و آموزش قبل ازدواجه  اینو منی میگم که دور برم خانمهای همکار و درآمد دار بودن  یه موقع انقدر شور میشه ک پولم نمیتونه کاری بکنه دیدم ک میگم

مهریه ام نداش

خیلی کم بود مهریه ش اونم داده بنده خدا ۲۰۰ ملیون بود ولی چون تنها زندگی میکرد جاییم نداشت همش خرج هتل و خورد و خوراک شده این یکی شوهرشم نمی‌دونم چی میشه 

کاری به اون خانم ندارم اما ممکنه دادگاه حضانت بهش نداده باشه عزیزماما اگه مادری فرزندش رو نخواد ، مگ ...

والا من در جریان جزئیات نیستم فقط می‌دونم خانمه خودش نخواسته چون پول نداشته 

بنظرم خیلی خیلی خیلی مهمتر از این توصیه مامانتون انتخاب درست و آموزش قبل ازدواجه اینو منی میگم که د ...

اره این که صد البته 

میدونی مامانم همیشه میگه خوب درس بخونی شغل خوب داشته باشی و واسه خودت ارزش قائل باشی  هیچوقت هر بی سر و پایی جرات نمیکنه خواستگاریت کنه یکی میاد جلو که به خودت و خونوادت بیاد