2777
2789
عزیزم حتما عصبانی بوده این فقط در حد حرف بودهوگرنه خدای نکرده یه میخ بخوره به پات خودشو میکشه

از روی عصبانیت نبود آرزوی همیشگیشه از بچگی باهام همین رفتارو داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خودشم ناراحته که چرا این حرفو زده دلیلش چی بود؟

مطمئن باش که ناراحت نیس از بچگی همین رفتارارو داره باهام چون پدرمادرم ب من بیشتر توجه دارن منو مقصر میدونه

از روی عصبانیت نبود آرزوی همیشگیشه از بچگی باهام همین رفتارو داره

نفرین الکی برمیگرده 

هر وقت گفت بخند توجه نکنی میسوزه شاید آدم شه

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

مطمئن باش که ناراحت نیس از بچگی همین رفتارارو داره باهام چون پدرمادرم ب من بیشتر توجه دارن منو مقصر ...

ببین اونم حق داره با پدر مادرت حرف بزن اون محبت نمیبینه

۳۰سالشه آخه بچه که نیس

تو بگو ۵۰ ۶۰

مامانم و خاله هام همیشه از مادربزرگم گله داشتن که مارو دخترش نمیدونه و فقط پسرشو دوس داره

خیلی حس بدی رو تجربه میکنه خواهرتونخیلی تلخ تر از حسی ک شما امروز تجربه کردیلطفا درکش کن و به پدر و ...

بخدا من اصلا کاریشون ندارم این مثل دشمن باهام رفتار میکنه

تو بگو ۵۰ ۶۰مامانم و خاله هام همیشه از مادربزرگم گله داشتن که مارو دخترش نمیدونه و فقط پسرشو دوس دار ...

آخه خب گناه من چیه این بامن اینجوری رفتار میکنه