ojhfv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2398 عنوان به نظرتون چی ببینیم 69 بازدید | 5 پست میخوایم باچندتاازدوستام بریم سینما، بعدنمیدونبم چه فیلمی ببینیم میخوایم طنز باشه، میشه چندتافیلم پیشنهادبدین، خودمون هاوایی وفسیل رودیدیدیم، شهرهرتم دانلودکردیم، بجزاینادوسه تا پیشنهادبدید لطفا من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 1403/04/19 | 19:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ojhfv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2398 بگیدلطفا تاالان دونفرگفتن،دوستامم تگزاس روتاییدکردن، دیگه چی؟ من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!
ojhfv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2398 تگزاس ممنون من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!
ojhfv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2398 تگزاس مرسی🙂 من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!