2777
2789

امروزم رفتم پیش متخصص زنان ۱۷ام موعدم بود ک عقب انداختم و فهمیدم باردارم بتام ۹۵۰ دکتر گف برو ده روز فقط استراحت کن و دراز بکش گفتم یکم حس قبل پریودو دارم یا حس اینکه میخوام پریودشم گفت این خیلی بده یعنی دهانه رحم میخواد بازشه😭😭😭😭😭 گفت الان جز فولیک اسید هیچ دیگم نمیدم بهت تا ده روز دیگ بیا سونو الان اگ سونو کنی هیچی دیده نمیشه 

خیلی نگرانم و دلم گرفته 

نگران نباش عزیزم.‌همین نگرانی خودش باعث سقط میشه

منم تو جفت بارداریام اولش حالت پریودی و داشتم. درد سینه و همه حالتای قبل پریودی و داشتم. طبیعی ام هست. استرس نگیر الکی

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دکتری بوده.

من با سه بار تجربه ی بارداری بهت میگم تا یکی دو هفته آینده حس کمردرد و درد زیر دل عادیه .

مگه اینکه سونو نشون بده دهانه ی رحم باز شده 

نگران نباش اگه لکه بینی نداره طبیعیه حالتت

چه دکتری بوده.من با سه بار تجربه ی بارداری بهت میگم تا یکی دو هفته آینده حس کمردرد و درد زیر دل عادی ...

لکه رو لباس ندیدم  جز روز موعدم امروز یکم دستمالو فرو کردم داخل واژن یکم رنگ‌گرفت

دکتر خیلی ترسوند منوو😔

نترس طوری نیست اما تا تشکیل قلب مراقب خودت باش

حتی بهش گفتم من کمکاری تیرویید دارم تحت درمانم 

ی ازمایش بنویسین اونو ببینم تو چه حاله

گفت نمیخواددد اول ببینیم بچه هست تو شکم بعد بقیه جیزارو چک میکنیم

اتفاقا تیروئید مهمه کاش با یه دکتر دیگه مشورت کنی تیروکسین میخوری؟

اره میخورم میخواسم ببینم سطحش تغییر کرده یانه ک سریع گفت فعلا اول ببینیم بچه ای وجود داره یا ن بعدش

نترس دختر طبیعیه اینکه آدم حس قبل پریودی داشته باشهاحتمالا پروژسترون خونت داره کم کن میره بالا

دکتره سنشم بالا بودا

فک کنم اینطوری گفت که مراقب باشم این شبا بیرون نررم