2777
2789
اهان.من خیلی حالم بده همش احساس پوچی میکنم احساس تنهایی با کسی حرف نمیزنم..همش برمیگرده به اتفاقای ب ...

فکنم خودت حالتو خوب کن وابسته به قرص نشو خودتو بالا ببین تو خیلی موفق میشی با پشتکار و تلاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان.من خیلی حالم بده همش احساس پوچی میکنم احساس تنهایی با کسی حرف نمیزنم..همش برمیگرده به اتفاقای ب ...

ببین با مصرف سرترالین میزان ترشح هورمون سرتونین مغزت بیشتر میشه و خلق و مودت میاد بالا

واقعا داروی خوبیه ادامه بده

ولی بدون که وابستگی نمیاره زیر نظر دکتر باشی بمرور که بهتر بشی مقدارشو کم میکنه و بعد قطع میکنه

کم کم 6ماه تا 1 سال باید مصرف بشه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
ابجی شما هم اگه میخای بهتر جواب بگیری خارجیشو بخور اسمش اسنترا هس

بله

آسنتراش نمونه خارجیه

آزادش ورقی 20 تومنه

آسنترا 50 البته

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
فکنم خودت حالتو خوب کن وابسته به قرص نشو خودتو بالا ببین تو خیلی موفق میشی با پشتکار و تلاش

اصلا پیشنهاد خوبی نیست

این دارو مثل داروی فشار خون داروی قند یا چربی هست

نمیشه با تلقین مغز رو درمان کرد همینطور که اون موردای بالا رو نمیشه با تلقین درمان کرد

گاهی بدون دارو نمیشه بهتر شد

شما ترک کردین علاعمتون بر نگشت؟

بعد از مدتها وقتی خییییلی تحت فشار باشم یکم حالتش برمیگرده که نهایت میشه با مصرف یه دوره ی کوتاه باز کنترل کرد

البته نگفته نماند من دورشو کامل نکردم چون توی بارداریم بود اگر دورشو کامل میکردم به این راحتیها برنمیگشت

چون من 11 سال پیشم پنیک شدم با مصرف دارو خوب شدم و 9 سال خبری ازش نبود

باز دوباره بخاطر کرونای بدی که دوسه سال پیش گرفتم برگشت

من 100 میخورم ورقی 47 هست

منم قبلا که تحت نظر دکتر بودم بعد 50 رسید به 100 و تا 150

اما بمرور کم شد

الان وقتی میبینم مثلا یه دوره ای تحت فشارم 50 هشو میگیرم و با یک چهارم شروع میکنم تا کاملش و میبینم چقدر بهم کمک میکنه وقتی خوب خوب شدم با کمش میکنم

البته چون من مرتب تحت نظر دکتر بودم دیگه میدونم باید چیکار کنم

وگرنه کسی تازه شروع کرده باشه باید حتما تحت نظر دکتر باشه.سرخود نمیشه کم و زیاد یا قطع کرد

عوارضی نداشت براتون؟من صیح فلوکستین میخورم شب آسنترا.سرگیجه و تهوع دارم

یمقدار میل جنسی رو کم میکنه

منم همین عوارضو داشت برام نخوردم دیگه سر تا پامون مشکله این یدونه خوبه اونم با قرص بپره

😁😁😁ولی بمرور بدن عادت میکنه و میل برمیگرده

اولش به شدت کاهش میده ولی بعد خوب میشه