2777
2789
عنوان

فرهنگیان

111 بازدید | 4 پست

سلام، بچه ها کسی میدونه اطلاعیه جدیدی که سنجش برای ثبت نام دانشجو معلم چند برابر ظرفیت داده (ثبت نام فردا) برای کسایی که نوبت اول فرهنگیان ننوشتند هست یا نه؟ 

چند برابر ظرفیت مگه ماده ی ۴٠۸٠ نیست؟؟

🔹 اطلاعیه مهم| ثبت نام داوطلبان جامانده ورودی 1403 دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان 

🌐به اطلاع دواطلبان جامانده پذیرفته شده سه برابر ظرفیت دانشگاه فرهنگیان می رساند آن دسته از عزیزانی که به هر دلیل نتوانسته‌اند در موعد مقرر ثبت نام نمایند می توانند از ساعت 6 صبح روز چهار‌شنبه 1403/4/20  تا ساعت 21 با مراجعه به سامانه ثبت نام و ارزیابی تکمیلی به نشانی  https://psd.cfu.ac.ir اقدام نمایند.

📝 نام کاربری و رمز عبور افرادی که تاکنون به سامانه مراجعه نکرده اند کدملی می باشد، چنانچه فرد قبلاً وارد شده و رمز خود را تغییر داده است، رمز تغییر داده شده ملاک ورود به سامانه خواهد بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔹 اطلاعیه مهم| ثبت نام داوطلبان جامانده ورودی 1403 دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان 🌐به اطلاع دواطلب ...

یا منظورش مصاحبــه اس یا همـون ماده ۴٠۸٠.

چون آزمـون دانشگاه فرهنگیـان دیگه تکرار نمیشـه ک.