2777
2789
عنوان

هدیه برادر شوهرم برای تولدم

411 بازدید | 3 پست

من وشوهرم چندسال پیش با برادرشوهرم وجاریم بحثمون شد، خیلی از شوهرم پول گرفتن خونه ساختن ودیگه پس ندادن، سر بیماری کرونای مادرشوهرم همه کمک میکردیم اونا کاری نمیکردن و...خلاصه بحث شد

پارسال برای عروسی برادرم به اصرار مادرم دعوتشون کردیم و اومدن، بظاهر آشتی برقرار شد ،حالا تولد خودش و دخترش ما چون شیفت کاری بودیم نرفتیم

بعدکه زنگ زدیم می‌خوایم بیایم کادوی نی نی را بیاریم با بهانه بیماری و مهمونی و ...گفتن نیستیم ومنم از خدا خواسته نرفتیم

دیشب تولدم بود یه شام وکیک تدارک دیدم، نیومده تبریک هم نگفتن اما پونصدتومن گذاشتن تو پاکت دادن مادر شوهرم بهم بده،حالا تکلیف من چیه؟بهم برخورده

برام سنگینه تبریک بهم نگفتن اما من کادو قبول کنم یا زنگ بزنم تشکر کنم به شوهرم بگم بازهم فکر می‌کنه ما کوتاهی کردیم

سراسر زندگی من معجزه بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا قبول نکن و پس بفرست با این کارشون انگار بیشتر بهت صدقه دادن تا کادو

خیلی دوستت دارم همسر عزیزم تو بهترین هدیه ی خدایی برای من زندگیم وقتی قشنگ تر شد که دخترم به جمع دو نفرمون اضافه شد...همه بهم میگن خیلی صبوری واسه همین اسم کاربری مو گذاشتم صبور...دوستتون دارم عزیزای دل