2789
عنوان

یبار گفتم همسایمون

473 بازدید | 22 پست

یبار گفتم  همسایمون مشکل داره همه ریختین سرم که بمن چه و هر چی دیدی بیخیال 

به پسر عموی شوهرم پیشنهاد رابطه داده و اونم ب شوهرم گفته آب دم دستته و تو تشنه می‌گردی شوهرم بهش گفته الحمدالله من زن دارم بعدشم دعواش شده با پسر عموش  میترسم بخاطر زندگیم  میترسم شوهرم بره تو فکرش بنظرتون از اینجا بریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر همسرت مرد خوبی و بهش اعتماد داری نه.. اینطور شرایطو بدتر میکنید. فقط بااون پسر عموی کثافتش رفت و ...

گوش شیطون کر اره بهش اعتماد دارم وگرنه نمیومد بمن بگه که بخاطر چی با پسر عموش دعوا کرده

گوش شیطون کر اره بهش اعتماد دارم وگرنه نمیومد بمن بگه که بخاطر چی با پسر عموش دعوا کرده

خب پس ذات خوب بااین چیزا عوض نمیشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اگر همسرت مرد خوبی و بهش اعتماد داری نه.. اینطور شرایطو بدتر میکنید. فقط بااون پسر عموی کثافتش رفت و ...

به هیچ مردی اطمینانی نیست 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
به هیچ مردی اطمینانی نیست

نه اینطورم نیست مرد سالم هم هست اگر اینطور باید بگیم به هیچ زنی هم اعتماد نیست.. تمام خیانت هایی که میشه یطزف قضیه اون زنه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب اخه ب این چه ربطی داره ب پسر هموی شوهرش گفته

آخه من یهویی باهاش قط رابطه کردم اونم لجش گرفته رفته ب اون یکی همسایمون گفته که خودش با من قط رابطه کرده و من مشکل اخلاقی دارم و به شوهرش نگاه میکنم در صورتی که من اصلا شوهرشو ندیدم بجز یبار که اونم نمی‌دونم شوهرش بود یا نه