2777
2789

قضیه از این قراره که ایشون قبلا از از طریق همین دوستمون که تو پیاما گفتیم به من پیشنهاد داد و یکسال از خودم کوچیک تر بود و اینا 

من یکم به خاطر موارد مذهبی دوس ندارم اشنایی طولانی مدت بشه و اینا گفتم نهایتا یکی دو سال میتونم با کسی آشنا بشم ( پسر ۲۱ ۲۲ ساله و دانشجو فکر نمیکنم که بتونه زن بگیره یا هرچی) گفتم بره فکراشو بکنه بعد همو ببینیم و حرف بزنیم(اون منو دیده بود من ندیده بودم و اینستام همو داریم)اونم رفت با مامانش صحبت کرد و مامانشم گفته بود نمیتونی بعد یکی دو سال و فلان و کلا نشد همو ببینیم 

چند هفته پیش بعد ۸ ماه دوباره همون دوستمون باهاش صحبت کرده بود و ایشونم گفته بود نمیتونم فراموشش کنم و این چیزا خلاصه این دوستمم اومد اینا رو به گوش من رسوند و کلی بازار گرمی کرد که اره به نظرم خیلی بهم میخورید هم از لحاظ اعتقادی هم ظاهری و....😂منم بدم نیومد که حداقل ببینمش و باهاش صحبت کنم ببینم واقعا قصدش چیه 

ولی بعد این حرفا همه سکوت کردن و من موندم و یه عالمهه سوال😂بعد دیدم نمیشه خوشمم نمیومد از طریق اون دوستمون که پسره پیغام برسونم و یک کلاغ چهل کلاغ بشه و پخش بشه 

پس به خودش این پیامو دادم و اونم اینجوری گفت که واقعا نفهمیدم چی میگه😂

باهاش آشنا شو ببین به دردت میخوره یا نه

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بز

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن

کو کو

چند سال خواننده خاموش🐾🐈موهام بلنده و گیسو کمند نه مو کوتاه😕نام کاربریم هرچی میزدم قبول نمیکرد به پیشنهاد یکی از دوستام این اسمو زدم ولی بعد فهمیدم قابل تغییر نیست😐💔دیگه دیر شده بود😂

مسايل مذهبی اجازه نمیده بیشتر از یکی دوسال آشنا شی🤔🤣عزیز اینو دیگه جایی نگو آدمی که به مسائل مذهبی مقیده سراغ دوستی نمیره اگه هم قرار باشه آشنایی اتفاق بیفته تو چارچوب خانواده یکی دوبار همو میبینن صحبت میکنن!

مسايل مذهبی اجازه نمیده بیشتر از یکی دوسال آشنا شی🤔🤣عزیز اینو دیگه جایی نگو آدمی که به مسائل مذهبی ...

چه ربطی داره 

من نمیتونم اجازه بدم کسی که اصلا شناختی ندارم مستقیم پاشه بیاد خونمون 

اون مدتیم که گفتم همش زیر نظر خانواده ها منظورم بوده قرار نیست هرکی دارن اشنا میشه کار حرام و خلاف شرعی انجام بده

باید میذاشتی خودش بیاد جلو

من اصلا منظورم این نبود که بخواد پیشنهاد بده 

بیشتر نگران این بودم که این قضیه میپیچه بین بچهامون و اصلا اگه قصدی نداشت برای چی اومد اون حرفا رو رسوند به من😑