2777
2789
عنوان

خانواده شمام اینجورین

86 بازدید | 13 پست

تو گوشی باشی گیر میدن

تا میای درد و دل کنی دعوا میشه

کلن تو اتاقی چن دقیقه میری پیششون بحث‌میشه🤣

خیلی به حجابم گیر میدن

به نمازم گیر میدن

بیرون رفتن گیر میدن

با گربه اوردن کلن مخالفن 

خیلی زیاد شبیه همینمممم

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی ام بشه تقصیر منه ک سرم تو گوشیه

بچه ها کسی میدونه تاپیک پربازدید تا کی هس،بس که لایک شدم ریپامو نمیتونم ببینم🥴

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ن خداروشکر من جدا زندگی میکنم این داستانا رو تا چند سال پیش داشتم

خونه مجردی؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

خانواده بهترین دوست آدمه مخصوصاپدرومادر  شماصددرصدسنتون خیییلی کمه وانتظاردارین هرچی بگین همه بگن چشم.این همه سال ازبچگی تاحالاپدرومادرت گفتن چشم حالاهم نوبت شمابچه هاست که به حرفشون گوش کنین مطمئن باش به ضررت نیس

خانواده بهترین دوست آدمه مخصوصاپدرومادر شماصددرصدسنتون خیییلی کمه وانتظاردارین هرچی بگین همه بگن چش ...

اینا هر چی میگی  میگن نه 

اینا بخاطر حرف مردم کلن یسری حرف هارو میزنن

اینا هر چی میگی میگن نه اینا بخاطر حرف مردم کلن یسری حرف هارو میزنن

توی بچگی هم به حرفت گوش ندادن ؟مسلمه که گوش دادن  بهت نه نگفتن ولی شمایادت نیس.شماگذشته رو فراموش کردی  زحمتهاشونوفراموش کردی مقصرهم نیستی چون بچه بودی یادت نمیاد اگه شمابدونی به خاطرخودته که این رفتارها و دارن پاهاشونو ‌میبوسیدی شماخودت یه روزمادر میشی همین رفتارهای پدرومادرتو الگوقرارمیدی اونوقت بچه هاتن که سرپیچی میکنن پس به پدرومادر حق بده گلم .همانطورکه خداصلاح همه رو میدونه پدرومادرهم صلاح بچه شونوبهترمیدونن

میدونم گوش نمیدی ودهن کجی میکنی به حرفام ولی گفتم که بدونی