آلووووووچه مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 641 عنوان میشه یه لحظه بیاین 148 بازدید | 47 پست اینکه میگن اگه خودکشی کنیم هیچوقت بخشیده نمیشیم درسته؟؟ کسی آیه قرآنیشو میدونه کدوم سورس؟ پس اونی ک از همه جا بریده دیگ نمیتونه زندگی کنه چ غلطی کنه 😢 1403/04/19 | 15:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kasomi عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7156 والا تلقوا بایدیکم الی التهلکهمعنیش میگه و انفاق کنید اما هیچ گاه با دست خود خود را نکشیدسوره بقره ست... اگه اشتباه نکنم آیه۱۹۵ [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍
آلووووووچه مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 641 میخوای خودکشی کنی ؟!مگه چقدر غم غصه داری؟ خیلی زیاد اصلا نمیدونم چجور سکته نمیکنم از ناراحتی نمیدونم فک نکنم هیچوقت جرئتشو پیدا کنم
kasomi عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7156 یه روایتم در این مورد هستسرچ کنین میاد، من حفظ نیستمالبته اینو باید گفت.... تو خودکشی فقط بحث اسلام و شیعه نیست... اکثر ادیان الهی منع کردن این کار رو [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍
آلووووووچه مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 641 یه روایتم در این مورد هستسرچ کنین میاد، من حفظ نیستمالبته اینو باید گفت.... تو خودکشی فقط بحث اسلام ... گفته ب هیچ عنوان بخشیده نمیشع؟؟
naasiiiim عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 335 مشکلم حل نشدنیه😢 خیلی مشکل هست توی دنیا حتی خیلی سخت و عذاب آور و دردناک ولی به نظرم تنها چیزی ک راه چاره نداره مرگهپس قوی باش و کم نیار
kasomi عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7156 گفته ب هیچ عنوان بخشیده نمیشع؟؟ خیر نمیشههم ادیان توحیدی منع کردن هم ادیان هندیدین زرتشت هم نکوهش کرده خودکشی رو [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍
آلووووووچه مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 641 خیلی مشکل هست توی دنیا حتی خیلی سخت و عذاب آور و دردناک ولی به نظرم تنها چیزی ک راه چاره نداره مرگهپ ... ن این خیلی بده باید تا آخر عمر با زجر و عذاب زندگی کنم 😭
آلووووووچه مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 641 خیر نمیشههم ادیان توحیدی منع کردن هم ادیان هندیدین زرتشت هم نکوهش کرده خودکشی رو 💔💔
kasomi عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7156 💔💔 پیشنهادم اینه بشینی در موردش صحبت کنی با یکیجهان بعدی ما بر طبق همین دنیا ساخته میشه، امیدوارم دنیای بعدیت رو خراب نکنیدو همچنین زندگی اطرافیانت رو [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍