2777
2789
عنوان

دنیا رو سرم خراب شد😭😭😭

570 بازدید | 50 پست

پسر خالم هشتم رو تموم کرده میره نهم از نظر هیکل میخوره ۱۷.۱۸داشته باشه بابامم کارش اینه میره خونه های مردم  آب گرم کن و کولر اینا درست میکنه پسر خالمم میره کمکش… و ظهر ها میاد خونه ما تا ناهار بخوره ی روز دیدم برادرو گزاشته رو  پاهاش بالا پایین میکنه تا منو دیدن برادرم سریع اومد پایین 

داداشم کلاس پنجمه گفتم حالا طوری نی تو بغلش بوده اشکال نداره و فلان…

امروز  تو اتاق بودم رفتم تو حال آب بخورم دیدم نیستن رفتن  خونه گشتم دیدن رفتن تو راه رو تا منو دیدن شلواراشونو کشیدن بالا دنیا رو سرم خراب شد  خالم خیلی بده دستام میلرزه 😭 مادرمم خونه پدرشه بهش پیام دادم جریان گفتم گفت بیام میفهمم باهاشون چکار کنم پسر خالمم تا دید جریان چیه رفته خونشون 

😐 چرا خودت جرش ندادی؟ اون بچه ست این نره خر که بزرگه 

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای وای ... کوچیک بودن ۶ ، ۷ ساله باز یک چیزی ۱۱ و ۱۴ ساله 🤦‍♀️به خصوص ۱۴ ساله آخه ...

۱۴ نه ۱۸ ساله قشنگ همه چی حالیشه آشغال

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
وای وای ... کوچیک بودن ۶ ، ۷ ساله باز یک چیزی ۱۱ و ۱۴ ساله 🤦‍♀️به خصوص ۱۴ ساله آخه ...

واقعا  بقیه پسر خاله هام  عالین اینم ازش انتظار نداشتم حقیقتا اینکار کنه خرش میکنه گوشیشو میده دستش  بعدش کارشو کنه 

۱۴سالشه ولی هیکلش شبیه ۱۸ساله ها

😐 بدتر شد که فکر کردم ۱۸ سالشه ۱۴ ساله رو چه به این غلطا؟

😐 بدتر شد که فکر کردم ۱۸ سالشه ۱۴ ساله رو چه به این غلطا؟

بچه های  الانی همچی میفهمن ….

نمیدونم چیکار کنم بنظرت چیکار کنم دیگه کاری نکنن 

مامانمم گفت خونه باغ ک بودیم دیدم دارن کاری میکنن درست متوجه نشدم مطمئن نشدم.