2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز تاخیر داری عزیزم؟ 

من یک بار خوردم ولی فایده نداشت. 

زردچوبه هم فایده نداشت. 

رازیانه یه کم بیشتر حس پریودی بهم دست داد ولی اونم فایده نداشت. توروخدا اگه چیزی فایده داره به منم بگید.

چند روز تاخیر داری عزیزم؟ من یک بار خوردم ولی فایده نداشت. زردچوبه هم فایده نداشت. رازیانه یه کم بیش ...

نمیدونم دقیقا چند روز 

از بعد درمان عفونت‌م بهم ریخته 

یکبار ۱۲ ام بوده یکبار ۱۷ یکبار ۹

نمیدونم دقیقا چند روز از بعد درمان عفونت‌م بهم ریخته یکبار ۱۲ ام بوده یکبار ۱۷ یکبار ۹

منم امروز فکر کنم ۱۸ یا ۱۹ روزه تاحیر داره ولی من این کار رو کردم:

پیاز رو شستم تقسیم کردم به چهار قسمت بعد روش آب جوش ریختم و عسل و ده دقیقه موند و خوردم. خیلی هم بدمزه بود. میگن پیازشم باید زرد باشه.

تاثیر داشت ؟

برای من نه‌ متاسفانه ولی من یک بار فقط استفاده کردم. 

البته من اولین باره انقدر تاخیر دارم. قبلا دو سه روزه بود که زعفرون میخوردم حل میشد، این ماه هرکاری کردم نشد. 

نه بیبی چک زدم منفی بود‌. یک هفته دیگه موعد ماه بعدمه. اگه پریود نشم دیگه باید برم دکتر.🥲

سلام عزیزم شما پریود شدی؟

من کیست داشتم متاسفانه 

شما هم اگر لازم میدونید ازین بابت هم پیگیری کنید