هرسری که میان بچش کل اسباب بازی بچمو میریزه میشکونه بچمم کلی اسباب بازی داره.حالا مارفتیم قفل کرده دراتاق بچشو..درحالیکه اونقدم اسباب بازی نداره.منم میخام اینسری که اومدن قفل کنم.شوهرم میگه تو مثل اون نباش
من یه بار رفتیم خونشون هم یه خوابه هست و پذیرایی کوچیک این کارو انجام داد در حالی که پسر من بشدت اروم هست و پیش من مینشست داشتیم خفه میشدیم دیگه قطع رابطه شد و سالهاس نرفتیم
نه بد نیست. به نظر من اومدن و فهمید در قفله بحث بندار بگو بچهها وقتی با هم جمع میشن، دیگه نمیشه جلودارشون بود. عزیزم منم از راه حل تو استفاده کردم در رو بستم.
😒 البته با یه لحن خوبی بگو که فکر کنه واقعا از راه اون تقلید کردی و به نظرت راه کارآمدی بوده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جاری من کلا در خونشو بسته قفل کرده . میشینه خونه مادرشوهرم 😄 چند بار هم خانواده شوهرم و خواهرشوهرام بهش گفتن تو خودت خونه داری جمع کن با بچه ها و شوهرت برو بشین خونت . این میگه باشه محرم میرم . محرم اومد دیروز گفتن پس چی شد برو خونت . نرفت 😆 اینقدر حرص میخورن .
خونشم همه چی داره .
شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .