2777
2789

نه بد نیست. به نظر من اومدن و فهمید در قفله بحث بندار بگو بچه‌ها وقتی با هم جمع میشن، دیگه نمیشه جلودارشون بود. عزیزم منم از راه حل تو استفاده کردم در رو بستم. 

😒 البته با یه لحن خوبی بگو که فکر کنه واقعا از راه اون تقلید کردی و به نظرت راه کارآمدی بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم مثل خودش باش و چند تا اسباب بازی کهنه و شکسته بزار دم دستش. مال اون ماله مال شما بیت الماله😜� ...

همون بخدا...بچه ی من اولین نوه اس داییاش کلی میخرن براش ازهمه چی داره همه چیم بهش میده مال اون دویه تا اجربازیه اونم قایم میکنه

به نظرم راه حل خوبیه

والا اسباب بازیای پسرم همه مثل نو بود بچه های فامیل لتو پارشون کردن

حیف هست

شما هم مثل منی دلت نمیاد . ولی میتونی شکستنی هارو بزاری تو اتاق خوابتون یا کمد فقط سگ جوناشو بزار جلوشون.

اینجوری درواقع هر دو کارو کردی

والا برای ما هم دقیقا همینطوره ولی من قفل نمیکنم. من نمیتونم مثل اونا باشم.

شما ساده ای عزیز دلم فردا پس فردا همونا طعنه بهت میزنن که آره شلخته ن و وسایلشونو نمیتونن نگهداری و کنن و این حرفا 

با هرکسی مثل خودش باشید تو همه مسائل 

چند تا اسباب بازی ک بچتون بیشتر باهاش بازی میکنه بذار بیرون که سرشون گرم شه ولی درو قفل کن 

وفور نعمت باعث ریخت و پاش و خراب کاری نباید بشه وقتی خودشون درک نمیکنن شما باید چاره کنید 🤷‍♀

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

جاری من کلا در خونشو بسته قفل کرده  . میشینه خونه مادرشوهرم 😄   چند بار هم خانواده شوهرم و خواهرشوهرام بهش گفتن تو خودت خونه داری جمع کن با بچه ها و شوهرت برو بشین خونت .  این میگه باشه محرم میرم .  محرم اومد دیروز گفتن پس چی شد  برو خونت . نرفت 😆 اینقدر حرص میخورن . 

خونشم  همه چی داره . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من یه بار رفتیم خونشون هم یه خوابه هست و پذیرایی کوچیک این کارو انجام داد در حالی که پسر من بشدت ارو ...

بچه اون پسره بخدا زلزله همه چی دست میزنه بچه من دختره تا خودشون ندن هیچی برنمیداره اونوقت اینجوری رفتارمیکنه