2777
2789

قفل کردن که خیلی زشته 

ولی من خودم به بچه هام میگم اگه بازی کنید و بعد اتاق ریخت و پاش باشه وقتی مهمونا برن یه کتک اساسی می‌خورید 😂😂 البته فقط تهدید میکنم 

بازی کنن ولی بعد بزارن سر جاش 

دیگه با همین حرف بچه هام اجازه نمیدن که کسی بره تو اتاقشون یا ریخت و پاش کنن 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی ببخشید واقعابچه ها تاپیکه آخرمو گزارش میزنین؟

چرا تموم نمیشید شماها؟   گزارش زدن تاپیک خوب نیست هم ب ضرر توئه هم بقیه. چون زیاد گزارش بخوری  تعلیق میشی.   کسی هم اگر بی دلیل گزارش بزنه تعلیق میشه.  خود نی نی یار گفت

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

عزیزم شما این کارو نکن،وگرنه با اون فرقی نداری،

ولی اسباب بازی هایی رو ک شکستنی هستند و قطعات نازک و زیاد دارن،بردار

من برای پسرم میذارم تو حموم و درشو میبندم،چینه ها و لگو ها و ساختنی ها،بذار باشن

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

منم دختر خالم همینکار رو میکنه دخترش کوچیکه میاد خونمون اتاق دخترمو انقدر بهم میریزه بعد دختر من یه بار رفت اتاقش خودمم بودم دخترم رژش رو برداشت نگاه کرد فقط بعد اومد تو حال دختره جلوی جمع گفت مامان مامان فلانی به رژ من دست زده عین این رژ ندیده ها ،، این دختره که میگم کلا پنج تا دونه رژ بچگونه داره من برای دختر خودم هرچند زوده ولی هر لوازم ارایشی که لازم باشه رو خریدم داره منم از این به بعد در اتاقم رو قفل میکنم میگم اتاقش بهم میریزه 

چشم ها دریچه ی روحن!...

من یه بار رفتیم خونشون هم یه خوابه هست و پذیرایی کوچیک این کارو انجام داد در حالی که پسر من بشدت ارو ...

دقیقا کار درستو کردی.

مگه آدم خونه همچین آدمایی هم میره؟!

در اتاق رو قفل کنن! واقعا که... تازه برادر شوهر اومده نه صد پشت غریبه.

چون بچه های جاریم اسباب بازی نداشتن

میومدن خونه ما همه چی رو نابود میکردن

یادمه 

یه ادم آهنی ربات بود برا پسرم گرفتم بچه ی جاریم پرتش کرد هزار تیکه شد و بعدش گفت دیدی دروغ گفتی آهنی بود نمیشکست 

منم از اون به بعد قفل کردم

هر که هم بدش بیاد 

به من چه 

همون بخدا...بچه ی من اولین نوه اس داییاش کلی میخرن براش ازهمه چی داره همه چیم بهش میده مال اون دویه ...

کارش که از نظر من پسندیده نیس

ولی عز این زاویه که کسی نیس چیزی براش بخره خق میدم نگران باشه 

من بودم راه و روش خودم پیش میکرفتم 

مثبت یه باکس تهیه میکردم چند تا اسباب بازی مناسب مهمان توش میریختم 

البته از بچم هم نظر خواهی میکردم 

وقتی مهمون اومد فقط همون باکس می آوردم برا بازی 

و اجازه  نمیدادم با بقیه چیزها بازی کنن

شما اون اسباب بازیایی که ممکنه خراب بشن از جلو دستشون بردار،خونه جاری هم میری واسه بچه ت چند تا اسباب بازی ببر 

دنبای بچه ها رو به خاطر دنیای خودمون خراب نکنیم 

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
قفل کردن که خیلی زشته ولی من خودم به بچه هام میگم اگه بازی کنید و بعد اتاق ریخت و پاش باشه وقتی مهمو ...

منم ایقد تهدیدش کردم همیشه میگه باشه ولی وقتی مهمون میاد خود شیطون میشه کل زندگیمو میریزه به هم بچه های مهمون هم همراهش میشن🤦🏼‍♀️چکارش کنم دیروز مهمونلن رفتن تاهنین الان فقط داشتم فرش رو بالشتی میشستم خونه روبرق انداختم حالم ازمهمونی که شب بخوابه بهم میخوره

عزیزم شما این کارو نکن،وگرنه با اون فرقی نداری،ولی اسباب بازی هایی رو ک شکستنی هستند و قطعات نازک و ...

حوصله داریااا قفل کنه بره .ایشون ناراحت نمیشن مگه جاریش در رو قفل میکنه؟؟

جیش تو این زندگی😒