2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا قطع کنی برگشت داره که هیچ، اون یه ذره اشتهای طبیعیت هم کلا از دست میدی، ب عنوان کسی ک سالها سیپرو ...

خیلیا خوردن برگشت نداشتن

آخرش مهاجرت میکنم🤝..  این خط__این نشون🤙🏼😌😎
دقیقا منم همین علائم رو دارم ولی چن سال قبل میخوردم و استخونامم دردمیکرد!

تازه از چندین پزشک شنیدم رو باروری هم تاثیر داره، البته من یه بچه دارم، اما پریودم ب شدت به هم ریخته بود، نمدونم از عوارضش هس یا نه، من ده سال قبل هی میخوردم هی قط میکردم، کلا تا زمانی که میخوری اشتها داری همین، اونم نمیشه که تا ابد بخوری، با کلی عوارض، الان سالهاست نمی‌خورم، خداروشکر به زور هم که شده خوردم خوردم تا اشتهام ب صورت طبیعی بهتر شد، الان ب صورت طبیعی 60 کیلوکردم وزنم رو، 43 کیلو بودم

من خوردم ولی هیچ کدوم از این خالتا سراغم نیومدچون آلرزچژی دارم الانم هر از جاهی سه تا ورق میخرم رچشب ...

ن برا خیلیا من دیدم همین حالت‌هایی که گفتم رو داره، چون هم من هم دختر عموهام، بعضی دوستام می‌خوردیم، تمام این علائم رو داشت، تازه منم سالهاس آلرژی هم دارم، خلاصه یکی از اشناهامون داروساز هس، تون گف اصلا طرفش نرو خیلی عوارض داره، کلا برا اشتهام میخوردم، برا الرژیم ی قرص دیگه میخوردم 

تازه از چندین پزشک شنیدم رو باروری هم تاثیر داره، البته من یه بچه دارم، اما پریودم ب شدت به هم ریخته ...

اثر خواب اوریش ب مرور عادت میکنه ب بدن؟ 

تازه از چندین پزشک شنیدم رو باروری هم تاثیر داره، البته من یه بچه دارم، اما پریودم ب شدت به هم ریخته ...

منم بچه دارم و رو این چیزا برام تاثیرنداشت ولی خدایی کل استخونام دردمیکرد و اشتهامم خوب بود ولی کلا بازگشت داشت منم۶سال قبل میخوردم ولی طبیعی هیچوقت نتونستم چاق بشم حسرتش موند رو دلم!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
خیلیا خوردن برگشت نداشتن

سیپرو خودش چاق نمیکنه که، در فقط اشتها رو باز میکنه، تا قطعش کنی دوباره اشتها برمیگرده ب حالت قبل، شاید اون خیلیا دیر لاغر میشن، متی ک سریع لاغر میشم با قطع قرص اشتهام که میرفت کم میخوردم برا همین لاغر میشدم، کلا سیپرو گشنت میکنه همین، خلاصه دیگه نیل خودتون هس، عوارضش بیشتر از اثرش هس

من خوردم ولی هیچ کدوم از این خالتا سراغم نیومدچون آلرزچژی دارم الانم هر از جاهی سه تا ورق میخرم رچشب ...

خواب اوره خیلی خوابالودت میکنه؟ 

اثر خواب اوریش ب مرور عادت میکنه ب بدن؟

آره اوایل شدید کسل و خاب آور میشی، انقد خس بد و حال ب هم زنی هس که نگو، همش غیر طبیعی بی‌حال و خاب الویی،  چندروز بعد دیگه عادت میکنه لدن و اثر خاب آوری میره

کل این یک ماه خواب اور بود برات؟

آخراش بهتر بود ولی بازم زیاد بود و تو سرکار نمیتونستم کارامو انجام بدم خیلی بد بود ولی بزرگی شکم خیلی چیز بدتری بود

من الان مواقعی که نیاز به خواب آور دارم یه نصفه از این قرص میخوردم خیلی جوابه

منم بچه دارم و رو این چیزا برام تاثیرنداشت ولی خدایی کل استخونام دردمیکرد و اشتهامم خوب بود ولی کلا ...

ببین گلم، من آخر شبها که دیگه تحرک و فعالیتی نداشتم، قشنگ نشستم تخمه سیاه خوردم، روزها هم بعضی وقتها شیرینی خامه ای، ولی تخمه خیلی چاقم کرد، کنی هم غذام رو اضافه کردم