2777
2789

الان فرزندم دو سالش هست و در این دو سال اندازه ی ده سال پیر شدم از زمانی که بدنیا اومد متوجه ی خیانت مجازی شوهرم شدم هزار بار هزار چیز دیدم تو گوشیش ولی زیر بار نمیرفت تا اینکه یه روز تلگرامش رو باز کردم رو گوشی خودم و از خونه رفتم بیرون به بهانه ی و اون شروع کرد چت کردن تو کانالای مبتذل با هزار نفر اومدم خونه بهش نشون دادم گفت غلط کردم و..... گذشت و منم ن که ببخشم ولی آشتی کردم ، دیگه نتونستم مچش ر بگیرم ولی همان نشانه های که اوایل میدیدم هنوزم میبینم ولی دیگه انگار بیشتر مواظبه

دوسال سوختم و هنوزم میسوزم، هربار بی اختیار گریه م میگیره دلم برای خودم بچه هام میسوزه ، مستاصل شدم داغونم حالم خوب نیست گاهی میگم بزار هر غلطی میکنه بکنه ولی بازم میرم چک میکنم و گاهی اگر چیزی باشه میشکنم ، خورد میشم میمیرم 

خدایا کاری کن خسته شدم خیلی خسته دیگه چیزی ازم نمونده 

خسته شدم از زندگی آمیخته با شک، خسته ام خسته 

😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی وقتا میتونم از پس خودم بربیام و بهش توجهی نکنم ولی باز گاهی کم میارم دیگه نمیتونم فکر نکنم

متوجه ام چی میگین خیلی سخته بالاخره همسرتونه 

ولی عزیزم خودتونو اولویت قرار بدین 

ی قانون طلایی داریم ب اسم رهایی 

هر چیزی و اگر واقعا رها کنید سممتون برمیگرده 

نمیگم با همسرتون بد برخورد کنید سعی کنید رفتاراش نادیده بگیرید و خودتون فقط برای خودتون مهم باشید 

امیدوارم موفق باشین😊🌙 

با شوهرت دردل کن بگو بچه داری خیلی سخته حداقل خیالم از تو راحت باشهبنظرم پیگیرش باش غیر مستقیم تا ا ...

اوایل این کار ر میکردم گاهی غیر مستقیم میگفتم اما دیگه اصلا نمیتونم دراین موارد حرف بزنم حالم بهم میخوره 😭

متوجه ام چی میگین خیلی سخته بالاخره همسرتونه ولی عزیزم خودتونو اولویت قرار بدین ی قانون طلایی داریم ...

ممنونم ولی همه چیز ت این خونه من ر به یاد کاراش میندازه خودش کاراش گوشی حالم از رابطه با شوهرم هم بهم میخوره همش میگم چکارا که تو ذهن و خیالش با بقیه نکرده 😭😭 ....

ممنونم ولی همه چیز ت این خونه من ر به یاد کاراش میندازه خودش کاراش گوشی حالم از رابطه با شوهرم هم به ...

شرابطه جدا شدن رو ندارین عزیزم؟‌

یا مثلا بهش بگین ک اگر رفتاراش درست نکنه از پیشش میرید 

منظورم اینه ک بترسونیدش

ترس از دست دادن هم خیلی وقتا جواب میده 

شرابطه جدا شدن رو ندارین عزیزم؟‌یا مثلا بهش بگین ک اگر رفتاراش درست نکنه از پیشش میرید منظورم اینه ک ...

شرایط جدایی ر ندارم ولی من اوایل که مثلا ادمای مختلف ت واتساب میدیدم دخترایی لخت و ... که پیام دادن میگفتم چیه میگفت نمیدونم و من ک پیام ندادم اونا دادن اصلا زیر بار نمیرفت نمیرفت نمیرفت تا اینکه متوجه شدم تو کانالای تلگرام پیام میزارن تو گروهای مبتذل که مثلا دختر بیاد با هزینه بعد اونا واتساب پیام میدادن 😭😭😭 که فهمیدم و دعوا کردیم اما بعدش باز من تو قسمت ابری تلگرام و قسمت ذخیره داده ها میدیدم آی دی های چنتا دختر و اینا ولی میگفتم میگفت نمیدونم خبر ندارم بقران نمیدونم بخدا نمیدونم ... و تا امروز من این چیزا رو میبینم ولی دیگه نتونستم حین چت مچش ر بگیرم و در غیر اینصورتم اصلا زیر بار نمیره میگم کاش یه بار دیگه گیرش بندازم که برم برای مدتی 

شرایط جدایی ر ندارم ولی من اوایل که مثلا ادمای مختلف ت واتساب میدیدم دخترایی لخت و ... که پیام دادن ...

از در محبت وارد شین چی؟‌

حتی شده ظاهری خیلی بهش محبت کنین ک سیراب بشه 

بنظرتون جواب نمیده روی شوهرتون؟ 

از در محبت وارد شین چی؟‌حتی شده ظاهری خیلی بهش محبت کنین ک سیراب بشه بنظرتون جواب نمیده روی شوهرتون؟

وقتی اولین بار فهمیدم خیلی محبت میکردم به خودم میرسیدم با اینکه خیلی بخیه خورده بودم تاپیکام هست مدام رابطه داشتیم ولی دست بر نداشت تا الان الان حالم ازون روزایی که اون خیانت میکرد و من محبت بهم میخوره 😭 میگم این که دست بردار نبوده کاش نمیکردم این کارا رو