2777
2789
عنوان

من خیلی بی ادبم و مغرور چکار کنم 😭

334 بازدید | 26 پست

من خیلی بی ادبم و مغرورم😭.

حدودا یک سال هست ک ازدواج کردم همه چیز طبق میل من بوده تا الان ....شوهرمم مرد خیلی خوبیه و هیز نیس ....ولی من خیلی شکاکم خیلی ...خیلم دوسش دارم ولی حس میکنم مریضم .....اونم دوسم دارم و هرکاری ک بخوام برام میکنه تو اوج خستگی بهم ن نمیگه تاحالا باهام بد صحبت نکرده و تو دعوا هم همیشه حرمت همو نگه داشتیم .از گل نازک تر بهم نگفته ....ولی.من بی ادبم بشدت این دوتا دعوای آخری بد خراب کردم من فوش دادم اون معذرت خواهی کرد ....دیشبم داشتم بایگانی استوری هاشو میدیم دیدم بهمن پارسال ی استوری گزاشته بود عاشقانه ولی عکسه جالب نبود از خودش نبودا نمیدونین چ قشقرقی ب پا کردم بیچاره رو ب گوه خوردن انداختم خیلیم بهش چرت و پرت گفتم اخرشم کلا دیلیت اکانت کرد گف دیلیت میکنم ک تو ناراحت نشی از دستم خیلی ب حرفمه گوشیشم ی سره دستمه و کلا پیش خودمه بقیشم‌سرکار ...لعنت ب من خودم اصلا حالم خوب نیس ...

اما من بی ادببببمممم دس تو مماغم میکنمم

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم تا یه حدی صبر داره مراقب باش اون ادم هست و احساس داره اینا روی هم جمع میشه یهو منفجر شه خانمان سوز خواهد بود برو پیش روانشناس

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
اونم تا یه حدی صبر داره مراقب باش اون ادم هست و احساس داره اینا روی هم جمع میشه یهو منفجر شه خانمان ...

اره واقعا باید برم .....دیگه دادم شورشو درمیارم همش حس میکنم داره بهم خیانت میکنه. 

چند سالتونه؟ 

اینجوری پيش بری تا سال دیگه کلا ازت زده میشه 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
انقد سطح بالا هستم که هیچ باهم برابری نمیکنه تو اقوامشم ولی اخلاقم ریده

سطح بالا بودن اونو نگه نمیداره گلم