2777
2789

فکر کنید توی گرمای ۶۰درجه برق بره 

اونم نه یکبار چند بار در طول روز 

ایا باید برق کشور از خوزستانی ک هوای جهنمی  داره ذخیره بشه 

برای تعمیرات چرا توی زمستون تعمیرات نمیکنن 

اصلا فکر وسیله برقی های مارو کردن 

میدونن کولر ۱۰۰میلیون شده ک هر ۵دقیقه برق میره

لعنت بهشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑همین الان دوبار پشت هم برقو قطع کردن

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

موافقم.. خدا کمکتون کنه ما تو هوای ۳۶ و ۳۵ درجه داریم از گرما میمیرم شما چطور تحمل میکنین😔

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
ما تهران مغازه درامون دو سه ساعت برقشون قطع بود

عزیزم تهران فرق داره اینجا هواش خیلی گرمه قابلیت مرگ آدمو داره

تهران هواش واسه ما خنک محسوب میشه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
یخچال فریزر و کولر ما از صبح ۴بار برق اومد و رفت و روشن شدن یهو خاموش شدن اگه یهو دیگه روشن نشن چی ک ...

محافظ بگیر براشون ۵۰۰ تومنه ولی از اینکه کلا بخای وسیله جدید بگیری بهتره 

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱