2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چجوری رها کنم دو ماهه حرف نزدیم ... بلاکم نیست یعنی بلاکش کنم؟

ن بلاک ن 

...اهمیت ندخ استوریاشم چک نکن 

حالا خواستی ببینی با سانیستا ببین ..حالات روح بزن راحت ببین نمیفهمه البته یادت باشه حالت روح غیر فعال کنی واسش میوفته 

هیچ خبری نگیر ..ب زندگی روزانت برس اهنگشاد گوش بده 

فکن تو ولش کردی برات مهم نیست ..یهو سر کلش پیدا میشه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

سر چی دعوا کرده بودین؟

ببین من واقعا از کاه کوه میساختم و دعوا میشد ، ینی زود عصبی میشدم ، اون ادم صبوریه ولی دیگه بهم گفت هم سربازه هم ۱۴ ساعت دوره از شهرش و خانوادش هم اونجا حقشو میخورن و کار خوب پیدا نمیکنه و ... میگفت تو هم شدی یکی از فشارا و هی تو این شرایط اذیتم میکنی

گفت دیگه میخواد کات کنه ، حالا قبلا خودش گفته بود سر چیزای کوچیک کات نمکنن و من بهش گفتم قول میدم دیگه اون اخلاقو کنار بزارم چون خودمم اذیت میکنه و قبول کرد یه هفته باهم خیلی سر سنگین بودیم و وقتی دید خیلی بهتر شدم دوبارع مثل روز اول شدیم 

اشتباه از من بود دلم نمیخواست یک عمر عذاب وجدان داشته باشم ک باعث شدم رابطه ۲ ساله ای ک عاشقش بودم از بین بره