2777
2789
عنوان

استرس قسط دادن خانمای شاغل

80 بازدید | 7 پست

بچه ها من و همسرم درآمدمون با قسط هامون سر به سر بود و حقوق من کامل بخاطر قسط میره ... بقیه هزینه هامون توی طول ماه رو همسرم بیشتر تلاش می‌کرد کار کنه ...

حالا از ماه بعد درآمدش بیشتر میشه ، میگه بیا باز وام بگیریم وگرنه پولمون رو هدر می‌دیم 🤦

من وقتی سرکار میرم چون استرس قسط هامو دارم ی اشتباه کوچیک که میکنم خیلی استرس میگیرم یهو شغلمو ازدست بدم ، با اینکه شغلمو دوست دارم و با علاقه میرم سرکار ولی این استرس قسط دادنه لذتشو ازبین می‌بره 

من مشکلی ندارم همچنان قسطهاشو بدم چون وام رو هم من گرفتم ولی اینکه بدونم اگه خدایی نکرده مشکلی برای کارم پیش اومد ، توانایی دادن قسط رو داریم بهش آرامش فکری میده راحت تر برم سرکار و پیشرفت کنم آنقدر الکی استرس نکشم

بعد دیشب به شوهرم میگم حالا درآمدت بیشتر شد بیا بیخیال وام و این چیزا بشیم ، من استرسم کم بشه یکم ، میگه نه اعتماد به نفست رو زیاد کن برای سرکار و مشکلی پیش نمیاد نگران نباش...

نمی‌دونم چی درسته چی غلط ، چون واقعا مشکل اصلی اعتماد به نفس خودمه ولی خب می‌خوام این حاشیه اطمینان رو داشته باشیم 😕

پس کی میخواین لذت ببرین؟

نمی‌دونم😕😂 آخه پولی نیست که بشه باش لذت برد نه باهاش میشه خارج رفت نه میشه کار خاصی کرد فقط صرفا ۴ ۵ تومن ماهانه بیشتر پول توی دستمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم😕😂 آخه پولی نیست که بشه باش لذت برد نه باهاش میشه خارج رفت نه میشه کار خاصی کرد فقط صرفا ۴ ...

خوب همین تور های یک روزه میشه رفت چهارتا رستوران و کافی شاپ میشه رفت اطراف شهر میشه رفت جاهای خوش آب و هوا . یه مسافرت اقتصادی میشه رفت . 

کاملا بستگی به خودتون داره اگه چیزی هست که واقعا دوست داشته باشی انجام بدی و لذت میبری انجام بده وگرنه همون وام بگیر اما سبکتر بگیر اگه 5تومن اضافه میشه قسط 3 تومنی بگیر و 2 تومنم بزار تو دستتون باشه مثلا.ولی واقعا ینفر از رستوران رفتن لذت میبره و اگه نره براش حسرت میشه اما ینفرم رستوران براش جذاب نیست اصلا اگرم بره فقط حسرت پولی که داده رو میخوره.یکی از خرید یجیز بزرگ یا طلا یا پس انداز لذت میبره.وامم که بگیری که خرج تفریح نمیکنی حتما ی سرمایه گذاری میکنی باهاش.به این فکر کن اگه بیکارم بودی نهایت از همون سرمایه گذاری قسطتو میدی یا اگه چیزی خریدی میفروشی.