2777
2789

مامانا کمک بیمارستان خوب برای زایمان از لحاظ رسیدگی به مادر و نوزاد کدوم بیمارستان خوبه.

با یه دکتر عالی که بعد زایمان کمر درد نگیرم و زود جای زخمم خوب شه و جاش نمونه. 

زن و مرد بودن وهمچنین هزینه اصلا مهم نیست فقط موقع زایمان و بعدش اذیت نشم.

بیمارستان بهمن دکتر معصومه کرفی خیابان دولت هستن

مردم , وقتی به آنها خوبی می کنید معمولاً فراموش می کنند , اما وقتی اشتباهی درموردشان مرتکب می شوید , گله و شکایت را هرگز از یاد نمی برند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی تحقیق کردم خیل یهم دکت رعوض کردم تصمیم گرفته بودم نیکان برم اما چون اسفند وقت زایمانمه همش استرس دارم ترافیک باشه  سر همین تصمیم گرفتم برم خاتم الانبیا که نزدیک خونمونه 

سلام دوستان من بهمن بودم رسیدگیش خوب بود هم خودم هم بچه همه چی خوب بود دکترمم خانم دکتر محبوبه ماموریان اصفهانی بود دکترم عالی بود چون من اصلا بعد زایمان درد نداشتم واصلا نخوابیدم همه خانواده شگفت زده بودن از من در کل عالی بود همه چی 😍😍😍😍😀