سلام خانما بچم ۱۳ ماهشه ۳روزه تب داره کلا استامینوفن تبشو پایین نیاورد هر ۶ساعت ۵ سی سی پروفن میدم الان شیر دادم شیرشو بالا آورد شیاف گذاشتم (برا اولین بار)، الان خوابیده دندون آسیاب داره درمیاره ۵ تا دندون دیگه هم در حدی که کمی سرشون مشخص باشه داره درمیاره علائمی از سرماخوردگی نداره بنظرتون از دندونه؟
همسرم عصر میاد میخوام عصر ببرمش دکتر
اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه اسهال نیس نمیدونم بدنش داغ بود بالا آورد تواین ۳روز اصلا بالا نیاورده بود
اهان احتمالا مال تبش بوده میتونه مال دندون باشه ولی چون سه روز شده اگه امروز قطع نشد ببر دکتر عزیزم خدای نکرده جابش عفونت نکرده باشه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
والا جیششو میگه ادرارش مثل همیشه س فقط حس میکنم وقتایی که تب داره ببخشید باعرض معذرت جیشش داغه میخوا ...
اون که طبیعی موقع تب ادرار داغ چون بدن داغ تا عصرم تبشو کنترل کن ببر دکتر ان شالله چیزی نیست میتونه تب ویروسی هم باشه.شاید فردا پس فردا علایم سرما خوردگیشو نشن بده