2777
2789
عنوان

قشنگترین روز زندگیتون چی بود

132 بازدید | 11 پست

من واقعا قشنگترینش روز خواستگاریم بود حتی وقتی فهمیدم نی نی دارمم به اون خوبی نبود حتی عروسیم

روز خواستگاریم قشنگترین حس دنیا رو داشتم شوهرم زیباترین شده بود مامانمم اومد تو اتاق بهم گفت چقدددد خوشکله

چقد خونوادش ازم تعریف کردن

چقد تو اتاق با شوهرم خندیدیم اروم اروم

دلیلم برا ادامه دادم زندگی فقط پسرمه❤️💎میشه دعا کنید یه ماشین خوب بخریم🥲

شایدم ۳/۳ امسال 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی که اولین حقوقم رو گرفتم 

روز عقدم 

روزی که همسرم زمان دوستی پیام داد که قبول میکنه درخواستم رو قرار گذاشتیم 

تو اسمونا بودم😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

روزی ک بچم بدنیا اومد بغلش کردم

روز عروسیمم بدترین روز زندگیم 

هنوزم حسرت میخورم باورت میشه بجز عکسی ک بزرگ کردیم از عروسیم عکس ندارم خدا لعنت کنه فیلمبردارو

حتی آتلیه هم نرفتیم🥲

شوهرم میگه میخوام جبران کنم بچمون یکم بزرگ بشه بریم کلیپ ولی خوب طعم روز عروسی رو نمیده 

ی عمریست بدل شدم

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
چه سوال خوبی اسی جان خداروشکر روزای زیادی بوده البته از وقتی متاهل شدم خدایا شکرت

خودم الان تو بدترین وضعیت ممکنم

شاید فک کردن به لحظات خوبمون دلمون شاد کنه

روزی ک بچم بدنیا اومد بغلش کردمروز عروسیمم بدترین روز زندگیم هنوزم حسرت میخورم باورت میشه بجز عکسی ک ...

منم روز عروسیم روز خوبی نبود

ارایشم افتضاح بود همه بهم گفتن زشت شدی

من فیلم بردار با ۴ساعت تغییر اومد خدا میدونه اون روز چقد بد شد

از همه لحاظ اوکی بودیم فقط فیلمبردارلعنتی گند زد خدا ازش نگذره

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!