2777
2789
عنوان

راز موی فر خوشگل

3494 بازدید | 32 پست

من اینجا یه آرایشگاه رفتم تخصصش موی فر بود. موهای خودم حالت داره وقتی تازه دوش گرفتم فر زنگوله ایه ولی بعدش اگه کاری باهاش نکنم فقط موج دار میشه و اگه سشوار نکنم هم وز. 

یه اصلاح و استایل کرد که اون هیچی، بعد رفتیم برای شستشو و حالت دادن. گفت شامپو و نرم کننده حتما حتما حتما باید بدون سولفات، بدون سیلیکون و بدون پارابن باشه. گفت موهایی که طبیعت فر دارن به واسطه همون طبیعت خشک هم هستن، برای اینکه حالت فر بگیره لازمه که کاری کنیم که مو رطوبتش حفظ بشه و این مواد (سولفات، سیلیکون، پارابن) یه لایه روغنی روی مو ایجاد میکنن که باعث میشه نتونیم اون رطوبت رو به مو بدیم و در نتیجه نتونیم حالت دارش کنیم.

برای شستن مو، کف سر رو به حالت عادی میشوریم، اما برای ساقه های مو فقط شامپو رو روش میذاریم و با انگشت شونه میکنیم، اگه مو رو به هم بمالیم وز میشه. شستشو که تموم شد، برای نرم کننده هم به همون حالت شونه کردن به مو میزنیمش. از این مرحله یه حرکت کلیدی هست که توضیحش با نوشتار کمی سخته. میتونین سرچ کنین scrunching curly hair و ویدیو ببینین. باید موهاتون رو از پایین با کف دست بگیرین همون‌طوری بیارینش بالا و اون بالا چندبار بچلونین 🤣. با دسته های مختلف مو این کار رو تکرار کنین. همون زیر دوش فر شدنش رو میبینین.

بعد از حمام با حوله میکروفایبر خشک کنید تا وز نشه، برای خشک کردن دقیقا با همون حالت اسکرانچ عمل کنید و حوله رو روی مو نمالید، فقط حرکت اسکرانچ رو این بار با حوله چندبار تکرار کنید ولی یادتون باشه اصلا نمی‌خوایم مو خشک بشه فقط می‌خوایم آب اضافی رو بگیریم که بتونیم راحت کار کنیم وگرنه مو هرچی خیس تر بهتر. یه اسپری آب هم دم دست باشه که هرجا به اندازه کافی حالت نداشت بتونید دوباره خیس کنید و حالت بدید. 

مرحله بعدی موس مو است. این ژل/موس باید مخصوص موی فر باشه و کلا خیلی در فر موندن مو و حالت دادنش موثره. به من موس برند AG رو معرفی کرد که خیلی ازش راضی هستم اما نمی‌دونم ایران گیر میاد یا نه. مهم اینه که مخصوص موی فر باشه. ژل می‌زنیم کف دست و دوباره و بیشتر از همه مراحل قبل اسکرانچ رو تکرار میکنیم.

وقتی این مرحله تموم شد، میذاریم خشک بشه. میتونید کلا بذارید با هوا خشک بشه. اگه موهاتون خودش طبیعتش فره و این مراحل تا اینجا درست انجام شده باشه با هوا هم فر خیلی خوشگلی میشه. اما اگه سشوارتون دیفیوزر داشت بعد از اینکه مدتی خودش خشک شد و دیگه دو نم بود میتونید دیفیوز کنید. من الان سشوار نگرفتم هنوز و میذارم خودش خشک بشه اما کاملا فر و خوشگل میشه. گفت با حالت دیفیوزر سشوار و حرارتش به مو آسیبی نمیزنه و احتیاجی به روغن قبل از سشوار نیست (که کلا گفتم روغن استایل کردن رو سخت میکنه). 

برای خواب بهتره رو بالشی ساتن یا ابریشم باشه که برای پوست هم خوبه. من فعلا یه کلاه موی ساتن گرفتم برای خواب که خیلی راحته و دیگه روبالشی نخریدم. صبح که خواستید دوباره مرتبش کنید اول کمی بذارید هوا بخوره (مخصوصا اگه با کلاه خوابیدید). بعد میتونید با شونه دونه درشت و/یا انگشت کمی شونه کنید، بعدش با اسپری آب و تر کردن دست و تکرار حرکت اسکرانچ میتونید حالتش رو بازیابی کنید. ژل موی مخصوص موی فر به طوریه که با رطوبت دیدن دوباره فعال میشه و نیازی به دوباره زدنش نیست. 

یه مدت که این کار رو بکنید و اثر حرارت و آسیب گذشته بره هم فرش خوشگل و خوشگل تر میشه 🥰.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان نوشتی خواهر من؟

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!

کامل خوندم ، مرسی که اینقدر کامل و قشنگ اطلاعاتتو در اختیارمون گذاشتی❤

میشه دقیق بگی موهات چه حالتیه؟

بالای سر نزدیک ریشه مو ، صافه (منظورم کاملا لخت نیست) و پایینش موج داره درسته؟ و یه ذره حالت وزی 

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
وای‌ مرسی ک این نکاتو‌ گفتی 😍موهای منم موجداره‌ ولی یا وز میشه یا فرش قشنگ نیس فکر کنم این نکات‌ تا ...

گفت برای وز نشدن تو حمام به هم نمالیم موها رو، حوله میکروفیبر باشه، و روی ساتن یا ابریشم بخوابیم.

تو تركيبات شامپو نوشته لوريل اتر سولفات . منظورت از سولفات همينه ؟

ببین الان شامپوی من اینه خیلی خوب بود لورال هم هست اتفاقا و مخصوص موی فر. اتر سولفات رو ولی توی ترکیباتش نوشته که داره و مشکلی نبود.