2777
2789
عنوان

حالم بده دوس پسرم

621 بازدید | 51 پست

من ی مدته که کات کردم و در تلاشم تا فراموشش کنم اخرین بار بهش گفتم اگر بخواد یبار دیگه تلاش کنیم برای رابطه ولی برخلاف همیشهههه که ادعای عاشقیش میشد و مخالف کات بود گفت نمیدونه اعصاب رابطرو داره خستس بعد اومدم اینجا مشورت خواستم خیلیا گفتن خیانت کرده منم انقد بهش اعتماد داشتم گفتم گفتم خاعن نیست 

امشب فهمیدم این ی ماه اخری ک مشکلات داشتیم با چند تا دختر قدیمی ک قبل رل زدنمون لاس میزدن و ... اوکی شده

با اینکه راجب کاتمون نظرم قطعی بود خیلی دلم شکسته

دختره ام جلوی این کلی از من بد گفته اینروزا تخریب و توهین این هیچ جوابی بش نداده سکوت کرده:)

خیلیییی ناراحتم

داغونم دلم میخواد بهش پیام بدم بگم لیاقت نداره ولی نمیخوام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه ها شما الان باید خوشحال باشین که از همچین آدمی جدا شدین 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

نمیدونم چی بگم اسی 

خدا ریشه این ادم ها رو بسوزونه 

ولی سواله واسم چطور هنوز هم وارد این روابط میشید که اینجوری بازیچه دست چنین ادمهای هرزی بشید شما که دسترسی به شبکه های اجتماعی دارید و زندگی بقیه رو می بینید  ؟! 

اسی از روی احساس کار غلطی انجام نده یه موقع خودتو سبک نکنی پیشش 

میخوام چندتا کلمه در وصف چنین ادمی بگم میترسم نی نی یار بیاد

عجب مادر خرابه اکست

خیلی گول زننده اس مهربونه و وفادار بنظر میرسید

ولی خیلی دروغ بهم گفت

حس خیلی بدی دارم حس‌میکنم دیگه هیچکی قابل اعتماد نیست

حتی با اینکه اکسم بود بهش اعتماد داشتم واقن اعتماد پاشتم

وقتی پیام بدی بهش این حسو میدی ک برای من خیلی مهمی من همش درکیر توام و پیگیر کارانم و بهت فکر میکنم و بد منو سوزوندی

بیخیال اگه یبارم چیزی فرستاد و خبری گرف تاااااااا میتونی جوابشو نده

ولی اگ جواب هم دادی خیلی ریلکس جواب بده و هیچ اشاره ای از رابطه تون نزن و انگار به دوست معمولیه ک زیاد خوشت نمیاد ازش

اینجوری تو میسوزونیش

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
حس بی اعتمادی دارم دلم میخواد بمیرمخیلی بهش اعتماد داشتم حتی با اینکه باهاش کات کرده بودم خیلی داغون ...

عزیزم چند سالته؟ بهت قول میدم چند ماه دیگه حالت از شنیدن اسمش یا دیدن قیافش به هم بخوره فقط به خودت زمان بده طبیعیه که حالت بد باشه یه مدت ، به هر حال از کسی جدا شدی که ییه مدت دوستش داشتی زمان خودش حل میکنه  یه کم گریه کن روزای اول حال آدم خیلی بد میشع  ولی بعدش خودتو با کار و تفریح و درس و ورزش و موسیقی فیلم سرگرم کن میگذره این روزا باور کن تمووووم میشه

نمیدونم چی بگم اسی خدا ریشه این ادم ها رو بسوزونه ولی سواله واسم چطور هنوز هم وارد این روابط میشید ک ...

بابااااا خیلی مهربون و صبوره همیشه ناز میکشید دعوا درست نمیکرد ارامش و حفظ میکرد وفادار بنظر میرسید و منم خیلی اعتماد داشتم خیلییییی

امشب قلبم خیلی شکست

باورم نمیشه اصن اصننننن گ این ادم همونه

عجیبه ها شما الان باید خوشحال باشین که از همچین آدمی جدا شدین

قلبم شکسته 

ب عنوان حامی میدیدمش ب عنوان کسی ک واقن دوستم داره

خیلی تلاش کرد تا ثابت کنه دوستم داره

باورم نمیشه دروغ گفت اینجور

وقتی پیام بدی بهش این حسو میدی ک برای من خیلی مهمی من همش درکیر توام و پیگیر کارانم و بهت فکر میکنم ...

اینا مهم نیس اعتمادمممم حس میکنم دیگه هیچکی قابل اعتماد نیست اشکام بند نمیاد 

همیشه سعی کردم پشت سرش ازش دفاع کنم

باورم نمیشه بامن اینکار کرد خیلی ادعا داشت

قلبم شکسته ب عنوان حامی میدیدمش ب عنوان کسی ک واقن دوستم دارهخیلی تلاش کرد تا ثابت کنه دوستم دارهباو ...

اسی پیام نداده سبک نکنی خودتو طرف میگه چقدر درگیر منه این دختر 

اگر هم صحبتی کرد کاملا ریلکس و سرد رفتارکن فکرنکنه تونسته بهت اسیب بزنه 

عزیزم چند سالته؟ بهت قول میدم چند ماه دیگه حالت از شنیدن اسمش یا دیدن قیافش به هم بخوره فقط به خودت ...

بخدا الان حدود ی ماهه جدا شدیم منم سعی میکردم خودمو اروم کنم ولی امشب ک فهمیدم تمام مدت اخرای رابطمون با طرف بوده قلبم تیکه تیکه شد ۱ سال و نیم باهاش بودم بهش اعتماد داشتم 

قلبم شکسته ب عنوان حامی میدیدمش ب عنوان کسی ک واقن دوستم دارهخیلی تلاش کرد تا ثابت کنه دوستم دارهباو ...

اون تلاش کرده فریبت بده وگرنه اگه کسی واقعا آدمو دوست داشته باشه آدم خودش حسش میکنه نیازی واسه تلاش نیست

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .