2777
2789
عنوان

تهدید با سلاح گرم

470 بازدید | 24 پست

شوهرم که دارم ازش جدا میشم همیشه منو‌با سلاح گرم تهدید میکرد و بهم خیانت هم میکرد منم تو شکایتم سلاح گرم رو نوشتم اما نمی‌دونستم چجوری باید ثابت کنم تو دادگاه 

حالا امروز شنیدم ک مثل اینکه ک تو ی مهمونی ش.ل.ی.ک هوایی کرده 

و امروز مامورای اطلاعاتی اومدن از خونه بردنش 

بنظرتون مدرک خوبی برای ثابت کردن سلاح گرم هست ؟؟

امکانش هست ک ب مامورای اطلاعات رشوه بدن و دیگه پرونده نشه ؟؟

دعا کنید برام ک پرونده تشکیل بشه براش و من راحت بشم خیلی عذابم داده زنو میاورد خونه 

چقد خدا هواتو داره

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم این یه مدرکه خودش و سابقه اسمیتونی درخواست طلاق و نفقه بدی بگی امنیت جانی ندارم حتی عدم تم ...

درخواست طلاق دادم و نوشتم ک امنیت ندارم تهدیدم می‌کنه با سلاح گرم 

نوشتم از خونه بیرونم کرده تو این یک سالم نیم اصلا خرجی نداده 

چه آدم کثیفی خب وقتی سلاح تو خونه بود زنگ میزدی می‌اومدن میبردنش  هرچند که کلا کار خطرناکیه سعی کنی با درستی ازش جدا بشی تموم شه بره چون اینجور آدما تعادل روحی ندارن وخیلی خطرناکن تو به لحظه شلیک میکنن الان واسه اثبات حرفاتون شلیک هواییش کافیه انشالله که به خیر وخوشی جدا بشین وراحت واقعه خیلی سخته 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
چه مردایی پیدا میشن اینا باید برن جنگل زندگی کنن

خیلی عوضی بود 

جالبش اینجاست که پسر عمومه 

قبل عروسی امام بود بعدش شد ی عوضی ب تمام معنا 

الان دو ساله همش میگم چطور ی آدم می‌تونه یهو انقدر تغییر کنه