2777
2789
عنوان

ام ار ای و ام اس

1533 بازدید | 20 پست

دوستان من یک سال پیش یهو پای چپم کم جون شد ک تو گوگل علائم ام اسو خوندم و بعد از اون اینقد استرس گرفتم هر روز به علائمام اضاف میشد ک رفتم ام ار ای و گفت سالمه

دوباره اسفند ینی چهار ماه پیش دست چپم حالت گرفتگی داشت ک دوبارع استرس گرفتم و با استرس علائمام بیشتر شد ک بازم ترسیدم و رفتم ام ار ای دادم

الان چهار ماه گذشته و من چشم چپم چند وقته از خواب پا میشم میسوزه و یذره اشک میزنه و الان دو سه روزه متوجه شدم چشم چپم دوبینی داره و بازم استرس گرفتم

نظرتون چیه؟ مشکل من فقط استرسه؟ ام ار ای کاملا همه چیو نشون میده؟ 

عزیزم استرس داری

فوبیای این بیماری رو داری

بهش فکر نکن

به افکارت پر و بال نده

حتما برو پیش روانپزشک 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقدر به خودت تلقین میکنی؟این حجم از استرس اصلا خوب نیست 

اگه باهمین فرمون پیش بریدور از جون  حتما میگیری 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

عزیزم انشاالله  چیزی نیست و سالمی ولی عمه من که فقط ۲۳ سالش بود با همین علائم رفت و تشخیص ندادند چندسال پیش که همینجوری توانش کم و کمتر شد ک دیگه گریه میکرد بعد عموم بردش تهران اونجا گفتند اگه زود میاوردید با ی قرص خوی میشد و این همه پیشرفت نمیکرد الان خیلی آروم و با تلو تلو راه میره طفلکی

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار
عزیزم استرس داریفوبیای این بیماری رو داریبهش فکر نکنبه افکارت پر و بال ندهحتما برو پیش روانپزشک

شما اطلاع دارید ک ام ار ای جواب فطعی رو میده؟

من واقعا فوبیای این بیماری و دارم و واقعا بعضی از علائمش رو دارم ک این بیشتر استرسمو بیشتر میکنه واقعا دست خودم نیست

عزیزم انشاالله چیزی نیست و سالمی ولی عمه من که فقط ۲۳ سالش بود با همین علائم رفت و تشخیص ندادند چند ...

حتما ام ار ای نداده بوده

من طی یک سال و نیم دوبار ام ار ای دادم اخه و پیش چنتا دکتر بردم و گفتن هیچ مشکلی نیست

بنظرم تو این مورد وسواسی شو و چند تا دکتر دیگه برو که انشاالله کامل خیالت راحت بشه چون خدایی نکرده زبونم لال اگه مبتلا باشی گذر زمان بدون درمان برا پیشرفت بیماریت دقیقه و روز شمار میشه چون عمع م اینجوری شد دارم بهت خواهرانه میگم

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار
شما اطلاع دارید ک ام ار ای جواب فطعی رو میده؟من واقعا فوبیای این بیماری و دارم و واقعا بعضی از علائم ...

ام آر آی رنگی دادید ؟ با تزریق؟

و اینکه پیش پزشک مغز و اعصاب زفتید ؟

اگر اونها گفتن مشکلی نیست پس خیالتون راحت باشه

دوستم با علائم خفیف رفت

کاملا نشون داد

پس مطمئن باش سالمی 

قرص کلرودیازپوکساید ۵ بخور 

آرومت میکنه 

همه ترس هاته از این بیماری 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
حتما ام ار ای نداده بودهمن طی یک سال و نیم دوبار ام ار ای دادم اخه و پیش چنتا دکتر بردم و گفتن هیچ م ...

نمیدونم شاید 

ام آر آی رنگی دادید ؟ با تزریق؟و اینکه پیش پزشک مغز و اعصاب زفتید ؟اگر اونها گفتن مشکلی نیست پس خیال ...

با تزریق ک نه

ولی ام ار ای که رفتم تو دستگاه نمیدونم رنگیشو یا نه

طی یک سال و نیم دوبار رفتم 

شما میدونی علت دوبینی تک چشمی چیه؟ دو سه روزه شروع شده خیلی اعصابم خرده 

شاید مشکل قلبی عروقی داری که دست و پات بی جونه

ذهنش به بیماری فکر میکنه

ناخواسته ست

برای همین تو بدنش علائم ظاهر میشن