2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده یک ذکربگید

113 بازدید | 18 پست

سلام یکاره احمقانه ای کردیم چکی پرایدخریدیم ک تایکماه دیگه بفروشیم شایدسودکنه الن موعدچک گذشته ازاین واون قرض گرفتیم هیچکسم نمیخره بااینکه هم ماشین سالمیه همم قیمتش خوب میدیم...تروخدابرام دعاکنیدیک ذکری ختمی چیزی بگید دارم دق میکنم

۵۱۱۰ذکر یاخالق رو بدون‌حرف زدن یاخوردن چیزی پشت هم بگو بعدش دعاکن دعات مستجاب میشه یکساعت طول میکشه بگیش

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک خانمه ازتودیوارخاست اومددید۲تمن بیعانه دادبعدچندروزبهونه اوردگفت نمخام الن شب وروززنگ میزنه پولموبدیدبااینکه اوفخس کرده چون مگه راضی نیسم مبایدپول اونم بدیم خیلی روفشاریم

امشب شب سوم محرمه شب حضرت رقیه

رو به اسمون بگو به حق رقیه(س) امام حسین رو قسم بده

ان شاالله دستت خالی نمیزارنت

وقتی خدا رنگ واقعی بعضیا رو بهت نشون داد سعی نکن دوباره رنگ آمیزیشون کنی!

هروقت دلمون گرفت و هیچ راهی نداشتیم برای آرامش و رفع مشکلمون ، دو رکعت نماز می‌خونیم و یه صلوات می‌فرستیم و حاجتمون رو میخوایم

من اینو از یه سخنرانی یادداشت کردم 

نماز استغفار هم خیلی خوبه و همچنین نماز استخاره 

داشتم لاغر میشدم که خدا یه فرشته داد بهم 🤭🥲❤️😊🥳🍃😍

سوره حمد 

آیةالکرسی 

آیه ۱۸ و ۱۹ و ۲۶ و ۲۷ سوره آل عمران 

به ترتیب بخون 

من هر زمان خوندم حاجت گرفتم 

الان حفظم کلا 

همیشه میخونم 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...

الان ماه محرمه ، نذر کن و از امام حسین و حضرت ام البنین بخا مشکلتون حل کنه ، نذر کن حل شد محرم سال بعد شده در حد ده پرس غذا درست کنی بدی به نیازمند 

انشالله مشکلتون حل میشه برات حمد میخونم 

“بَسم‌اللّه‌الرّحْمنِ الرَّحَیمَ

اَسْتَغْفِرُ اللَّه الَّذی لااِلهَ اِلاّ هُوَالْحَیُّ الْقَیُّومُ وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ

اَسْتَغْفِراللّهَ مِنْ جَمِیع ما کَرِهَ اللّهُ اَللّهُمَّ اِنّی اَسْتَغْفِرُکَ ما قَدَّمْتُ وَ ما اَخْرْتُ

وَ ما اَسْرَرْتُ وَ ما اَعْلَنْتُ مَنْ مَعْصِیِتَکَ وَ اَسْتَغْفِرُکَ مِنْ الذَّنُوبِ

الَّتی لا یَغْفِرُها غَیْرُکَ وُ لَمْ یَطَّلعْ عَلَیْها سِواکَ

وَلا بَسَعُها اِلاّ حِلْمُکَ وَلا یَتَجاوَزُ مِنْها اِلا عَفْوُکَ وَ اسْتَغْفِرُکَ مِنْ کُلَّ یَمینِ

صَدَرَ مِنّی فَخالَفْتُ مِنْها وُ اَسْتَغْفِرُکَ یا عَالِمَ الْغَیبِ وَلاشَّهادَهِ مِنْ کُلَّ سَیَّئَتهٍ عَمِلْتُها

فی بَیاض النَّهارِ وَ سَوادِ اللَّیْلِ وَ مَلاَءٍ وَ خَلاَءٍ وَ سِرًّ وَ عَلانِیَهٍ

وُ اَنْتَ ناظِرُ بِها اِلَهیَّ اِذَا اَرْتَکَبْتُها وَ اَنیّتُ بِها مِنَ العْصیانِ یا حَلیمُ یا کَریمُ

وَ اَسْتَغْفِرُکَ لِکُلَّ سَیَّد الْمُرْسَلینَ وَ اِلیْنا مِنُ نَبِیَّکَ مُحَمَّدٍ وَ الِهِ الطَیَّبینَ الطَّاهِرینَ

الْمَصْومینَ مَنْ الِ طه وَ یسَ بَرحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الَّراحِمینَ”