2777
2789
عنوان

این پیام چیه

111 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من امروز داشتم پیامامو چک میکردم همچین پیامی رو دیدم با اینکه من هیچ انتقالی انجام ندادم 😕

یعنی چیه؟

الان اسکرین پیامشو میزارم

میگف..فقد مرگ میتونه مارو از هم جدا کنه و مرگ.. دختری بود با موهای قهوه ای  و کمی زیباتر از من  

منتظر کوکویی؟

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

مشترک گرامی،

مبلغ انتقال، از اعتبار باقی مانده شما بیشتر می باشد. لذا امکان انتقال اعتبار برای شما وجود ندارد.

مشترک گرامی،
مبلغ انتقال، از اعتبار باقی مانده شما بیشتر می باشد. لذا امکان انتقال اعتبار برای شما وجود ندارد.

مشترک گرامی، مبلغ 30000 ریال برای شماره

)شماره فلان) با موفقیت ارسال شد

مشترک گرامی،

مشترک گرامی،

میگف..فقد مرگ میتونه مارو از هم جدا کنه و مرگ.. دختری بود با موهای قهوه ای  و کمی زیباتر از من  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی خواسته حسابت رو خالی کنه به حساب خالی برخورده😅

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

اهووم😂فقط چجوری تونسته؟😕😔

نه جدی اطلاعی ندارم 😊