2777
2789
عنوان

زیبایی‌ افسانه ای دارم🥰

194 بازدید | 14 پست

قصد ندارم عکس بزارم 

مشکل این سایت اینه که فکر میکنن همه‌ باید بی اعتماد به نفس باشن‌ وگرنه‌ شدیدا میکوبنش‌ طبق چیزایی‌ که تو سایت دیدم 

اره من خوشگلم‌ خب که چی ؟

چهره تو تغییر میکنه ؟ 

چیزی بهت‌ اضافه میشه ؟ 

اگه من از خودم راضی نباشم 😂

بس کنید این کلیشه ها رو طرف میاد میگه زشتم تا خاندانشو میارن‌ جلو چشش‌ که نه تو زیبای خفته ای 

اما کافیه بگی خوشگلم‌ تا ۱۵ صفحه فقط میخوان ثابت کنن‌ نیستی 

عقده ای بودن خوب نیست 

گوجه سبز هستم کاراگاه نی نی سایت 🧡😎 یک عدد کیدرامری 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دشمنی‌ نیست 😂کلیه‌ ۲ ساله تو سایتم‌ بر اساس تاپیکا‌ میگم

دو حالت داره

یک در کل ادمی بدین گونه ست که تعریف از خود بشنوه حساس میشه

دو یه رفیق دارم باباش روسه از خوشگلی مثلا ندیدم هیچوقت از خودش تعریف نکرده هرجا هم میریم جلو چش خودم تعریفش میکنن میگه چشماتون زیبا دیده من معمولیم درکل خوده طرف هم معمولا کمبود داره که عنوان میکنه

اره خدایی 

من ی تاپیک زدم ک از صدام تعریف میکنن، عجیب ی سریا حرص میخوردن ک ن اون پسرا فلان بودن بهمان بودن🤣🤣 

دخترا ی سرجاشون تا ببینن یکی خودشو دوس داره کلی توهین میکنه بهش بعد هم حرف هم حمایت زنان از هم میزنه..

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙