2777
2789

انقدر بین ما و دخترش فرق میذاره دلم میخواد چندین سال نبینمشون 

حالا امشب تو حسینیه ی مادرشوهری خطاب به منو عروسش میگفت شما جای دخترای ما هستین شما هم بچه ما هستین منظورش رابطه مادرشوهر عروس بود

خانما توروخدا دعا کنین معامله خونمون تموم بشه من از نزدیکشون برم 🙏

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

کتیبه آقا امام حسین رو بزنید به دیوار خونتون به نیت خونه دار شدن سال دیگه همین موقع انشاالله تایپیک ...

چشم عزیزم

نصف راه رو رفتیم منتظر وام هستیم برام دعا کنین با دل پاکتون

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتیبه آقا امام حسین رو بزنید به دیوار خونتون به نیت خونه دار شدن سال دیگه همین موقع انشاالله تایپیک ...

کتیبه چیع

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
این رابطه شما و مادر شوهرت به شوهرت ربط داره که اون درستش نمیکنه باید مرز شمارو تعیین کنه

مادرشوهر من عقایدش رو‌استغفرالله خدا نمیتونه تغییر بده

تو یه ساختمان هستین؟ایشاله بهترین ها واستون رقم بخوره

رو به روی هم

خیلی نزدیکیم

کاش میشد بی تفاوت باشم 

ممنون گلم متقابلا

منظوزم اینه شوهرت بره بهش بگه با خودتو خودش این مسایل کاری نداشته باشه که اذیت شیذد

من باید خودمو درست کنم 

شوهرم قبلا بهش گفته و حتی چندباری که مادرشوهرم گلمو کرده بود منم این بحثو‌پیش کشیدم

مادرشوهرم خیلی اخلاق خشکی داره اگه خوشحالی تو رفتارش ببینیم متوجه میشیم چقدر ذوق کرده برا خواهرشوهرم اینطوری هست

خیلی سرسختن هم خودش هم دخترش نمیدونم چیکارکنم برام اهمیتی نداشته باشه

حتما عزیزم شما هم برای من دعا کنید این شب ها خیلی محتاج به دعام♥️🌱

چشم گلم