2777
2789

بچه ها لطفا راهنمایی کنید دیگه خسته شدم زودرنجه سر کوچیکترین مساله ایی قهر میکنه چیکار کنم یه چند وقت باهاش قهر بکنم؟ وقتی قهر میکنه من زود آشتی میکنم میرم سمتش پیام میدم احساس میکنم تو این قضیه ضعف دارم و باید یه درسی ازش بگیرم

در ضمن شوهرم نیست یکی از نزدیکانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته من نمیدونم چه رفتاری درسته میگم چند روز قهر بکنم شاید از این رفتارش دست برداره

نه تاثیری نداره

خصوصیت اخلاقیش کلا همینه 

بعد این همه سال بابای من درست نشد 

امیدوارم شخص مورد نظر شما بهتر بشه 

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
نه تاثیری ندارهخصوصیت اخلاقیش کلا همینه بعد این همه سال بابای من درست نشد امیدوارم شخص مورد نظر شما ...

ممنونم انشالله بابای شماهم تغییر بکنه واقعا بچه هام انقدر زود سر هر چیزی قهر نمیکنن جالب اینجاست طرف مقابل و مقصر میدونن هر چقدر هم توضیح میدی انگار نه انگار 

ممنون از پاسخگوییت🙏

ممنونم انشالله بابای شماهم تغییر بکنه واقعا بچه هام انقدر زود سر هر چیزی قهر نمیکنن جالب اینجاست طرف ...

همسرمنم همینه اگه نامزدین بهم بزن.من هیچوقت اسم طلاق واینا نمیارم چون گناهه ولی این یک مورد رو بهم بزنید دخترا چون بدتر میشن بهتر نمیشن .شوهرمن توی این ۱۱سال سرجمع ۱۰سال قهر بوده

همسرمنم همینه اگه نامزدین بهم بزن.من هیچوقت اسم طلاق واینا نمیارم چون گناهه ولی این یک مورد رو بهم ب ...

نه عزیزم نامزدم نیست وای خیلی سخته خدا به دادت برسه ای کاش آدم میدونست چه رفتاری در مقابله با همچین آدمهایی درسته