2777
2789
عنوان

اونایی که از زندگی سیرن بیان

109 بازدید | 9 پست

من از بچگی تا الان درگیر این مشکلم جوری که گوشه گیرم حس میکنم هیچی نمیفهمم از بقیه از کارایی که ذهنی باید انجام بدم فرار میکنم چون اصلا نه تمرکز دارم نه دقت زور میزنم که فکر کنم ولی نمیشه گاهی حس میکنم فلج مغزی ام یا چیزی خورده سرم سر این مشکل افسردگی گرفتم حس میکنم عقب مونده ترین ادم توی جامعه ام دست به خود کشی زدم اخرا الانم میخام بدونم راهی هست که درمان یشه این موضوع اصن این چیه که من باید بخاطرش هیچ جا نرم هیچ کاری نکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بیش فعالم اما تازه باهاش حال میکنم چون حس می کنم سر زنده ترو کنجکاو ترم و تو همچی میخوام سر در بیارم و درسته بعضی اوقات خیلی میتونم تمرکز کنم اما با روشایی ‌که ممکنه این نقطه ضعفمو ‌کمرنگ میکنم 

اگه اینطوریه ایلان ماسکم یه نوع اوتیسم داره اما مشخصه ؟

نه تازه همه میگن نخبه اس و واقعانم داره دنیا رو متحول میکنه 

الکی رو خودت سر چیزای بیخودی عیب نزار

هی داغونم ابجی

بابا شاد باش اونقدرام به خودت سخت نگیر 

وقتی از خودت بدت بیاد زندگی خیلی بی معنی و تلخه و بقیم بهت توجهی ندارن وللش داش مشکلاتو با حل کرد نکه توشون حل شد و برا همه هست 

با خودت خوب باش و کم کم همچی رو بهتر کن