2821
2789
عنوان

یکی میشه کمکم کنه

521 بازدید | 15 پست

میخواستم انسانی بردارم هدایت تحصیلیم اومده نیاوردم برای فنی حرفه ای هم ب اوردم چیکار کنم دارم دیوونه میشم فنی حرفه ای شاخه هنر چه رشته ای خوبه بردارم درآمد داشته باشه و هزینه اش کم باشه میشه کمکم کنین لطفااااا گیج شدم اصلا نمیدونم دوباره امتحان بدم برا انسانی یا نه اصلا ثبت نام میکنن بعدش یا نهههه😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معماری،حسابداری،کامپیوتر اینا خوبن نسبت به بقیه رشته ها کم هزینه آن 

من خودم رشتم فتوگرافیک بود دیوونه شدم هر روز باید به چیزی می‌خریدم 

کلا عکاسی،فتوگرافیک،گرافیک،نقاشی و اینجور چیزا خیلی هزینه بردارن 

معماری هم یکم باید خرید کنی ولی نسبت بقیه خیلی کمه زیاد دم دستگاه نمی‌خواد رشته ی قشنگی هم هست

معماری،حسابداری،کامپیوتر اینا خوبن نسبت به بقیه رشته ها کم هزینه آن من خودم رشتم فتوگرافیک بود دیوون ...

ریاضی رو کم اوردم ولی شاخه هنر ب اوردم میتونم معماری برم؟

بر اساس بازار کار میگم از هزینه ها و علایق شما اطلاعی ندارم 

طراحی و دوخت

معماری داخلی 

نقشه کشی معماری 

گرافیک  

نقاشی

نوازندگی 

حسابداری 

تربیت کودک و تربیت بدنی 

کشاورزی مثلا اگر علاقه داشته باشی و سرمایه برای گل خونه زدن و برای مهاجرت خوبه 

ریاضی رو کم اوردم ولی شاخه هنر ب اوردم میتونم معماری برم؟

اگه واسه حسابداری میگی تو فنی حرفه‌ای هم هست 

و واسه معماری بله میتونی عزیزم 

چون تو متنت نوشته بودی فنی حرفه ای منم خودم تو فنی حرفه‌ای بودم می‌دونم رشته هاشو

بر اساس بازار کار میگم از هزینه ها و علایق شما اطلاعی ندارم طراحی و دوختمعماری داخلی نقشه کشی معماری ...

طراحی و دوخت چطوره؟ راجبش چیزی میدونی؟؟

راجب معماری چیزی میدونی؟

بعضی از دوستام معماری می‌خوندن بعضی وقتا میرفتم کلاس شون مثلا باید پرسپکتیوت خیلی خوب باشه پرسپکتیو باهاشون کار میکنن(تو هنر واسه اینکه بتونی خیلی چیزا رو بکشی باید بهش مسلط باشی اینا واسه کشیدن نمای ساختمان ها مثلا از نما های مختلف خیلی بهش نیاز دارن) یا رنگ ها رو باید بشناسی مثلا میگن گواش بیار طیف رنگ ها رو باهاشون کار میکنن روانشناسی رنگ و اینجور چیزا اینا مقدمه شن 

چه می‌دونم فکر کنم تاریخ نما ها و اینجور چیزا رو هم میخوندن 

یکم کار عملی های دیگه هم داشتن مثلا میرفتن حیاط نمی‌دونم این تیکه شو دقیق چیکار میکردن😂

یکم سختی های خودشو داره ولی بازم مثلا نسبت به رشته من بهتر بود زیاد هزینه نمی‌خواست 

و فکر کنم بازار کار شم اوکی باشه 

خواهش میکنم 

هنرم مثل بقیه ی رشته های دیگه سختی های خودشو داره اصلا به حرف بقیه اهمیت نده که میگن راحته اتفاقا سخته چون کار عملی داره و باید تمرین کنی مسلط شی ولی قشنگی های خودشم خیلی داره 

و اگه تلاش کنی میتونی به درآمد خیلی خوبی برسی