2777
2789

بعد شوهر احمقم اون روزارو یادش رفته هر دیقه داره کارای اونارو میکنه  با اینکه دوتا داداش مفت خور تو خونه داره.. ولی کولر خودمون خرابه درست نمیکنه . منم دیشب باهاش بحثم شد گفت به توچه . گفتم اگه به من چه هی نپرس چته منم هر چیمه به تو ربطی نداره .. کثافت عوض ازش متنفرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی روابط خانوادگی همسر تون دخالت نکنید 

هیچ موقع ایشون رو بین خودتون و خانوادش قرار ندین 

اگر انتظارات و توقعاتی داشتید از پدر شوهرتون که ایشون اجابت نکردن اول از همه ببینید آیا اون توقعات درست و بجا هستند یا نه 

و اگر اون توقعات درست نیست پس بیهوده قهر نماید 

بحث نکنید و به همسرتون هم توهین نکنید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
توی روابط خانوادگی همسر تون دخالت نکنید هیچ موقع ایشون رو بین خودتون و خانوادش قرار ندین اگر انتظارا ...

از نظر مالی هیچی .. جسمی که میتونست کمک کنه وقتی بابای من پا به پاش کارگری کرد ... به هیچ درد ما نخوردن ولی شوهرم حرفای خودشم یادش رفته حالا واسه من ادم شده 

مگه خونه ی خودتون نبوده؟پس وظیفه ی همسر و شما بوده،ولی اینکه خونه ی خودتو کم و کسری داشته باشه،اول ش ...

ما خونه خودشونم از پایه براشون درست کردیم بی مصرفا .. فقط مایه ی ننگ و آبروریزی هستن

توی روابط خانوادگی همسر تون دخالت نکنید هیچ موقع ایشون رو بین خودتون و خانوادش قرار ندین اگر انتظارا ...

خانوم دکتریه سوال داشتم خدمتون باکسب اجازه ازاسی

ماموگرافی وسونوگرافی سینه چه زمانی مناسبه ؟بیمارستان نوشتندروزچهارم قاعدگی ولی گوگل زدم نوشتندیه هفته بعدازپریودواقعاسردرگم شدم

سه تا خونه ساختید فروختیدبه بقیه چه ربطی دارهمگه اونا تو سودش سهیم بودن

یکیشواسه خود بی خونشون بوده . وقتی ما با پول خودمون خونشونو درست کردیم زیاد بود کمک میکردن؟

یکیشواسه خود بی خونشون بوده . وقتی ما با پول خودمون خونشونو درست کردیم زیاد بود کمک میکردن؟

نه اگه پول خودتون بوده الان باید اجاره پرداخت کنن

اگر این ادم وابسته خانواده بود از اول نزارین سوار شن

سند به نام هرکسیه اقدام کنه