2777
2789

من فقط پسر شوهرم هست تو خونه ک ۷سالشه.شوهرمم یه گوشه سرش تو گوشی 

شهر غریب هستیم ن کسی میاد خونمون ن جایی میریم‌.شهری هم ک هستیم ن شهربازی داره ن مرکز خرید.از بس با گوشی کار کردم کور شدم

بیهوده متاز، مقصد خاک است....

لعنت ب گوشی همین امشب سر گوشی با شوهرم ی دعوایی کردم فجیع دیونمون کرده بقران اینقد سرش توش تو گوشیه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه وقتم کم میارم،الان نشستم قلیون میکشم دخترام و همسرم دارن لوبیاسبز خورد میکنن🤣

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

لعنت ب گوشی همین امشب سر گوشی با شوهرم ی دعوایی کردم فجیع دیونمون کرده بقران اینقد سرش توش تو گوشیه

اونوقت تو الان سرت کجاس ؟

البته منم همینم سرم تو گوشیه به شوهرم میگم بسه همش سرت تو گوشیه😐

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
نه وقتم کم میارم،الان نشستم قلیون میکشم دخترام و همسرم دارن لوبیاسبز خورد میکنن🤣

خداروشکر، منم قلیون هست میکشم سر درد میگیرم برا همین سراغش نمیرم 

بیهوده متاز، مقصد خاک است....
اونوقت تو الان سرت کجاس ؟البته منم همینم سرم تو گوشیه به شوهرم میگم بسه همش سرت تو گوشیه😐

الان‌همه خوابن من اومدم تو نت اون از ساعت سه ظهر که میاد همشششش تو گوشیه باهاش حرف میزنی همش میگه هوم هوم 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
والا منم تا چند وقت پیش حوصلم سرمیرفت الان پسرمو میذارم مهد میرم استخر خیلی بهترمخیاطی هم بلدم فقط چ ...

چن سالشه از مهد راضی هستی 

من خیلی استرس دارم بزارمش مهد سه سالشه