2777
2789
عنوان

چون بچه دخترِ باید سقطش کنی

14516 بازدید | 191 پست

امروز که رفتم دکتر تو اتاق رو تخت دراز کشیده بودم تا نوبتم شه،اتاق معاینه ی دکتره و راحت میشه حرفای دکتر رو شنید 

یه خانمی بارداری دومش بود،یه دختر داشت و الان انومالی انجام داد ک مجدد نینی دختر بود

با گریه و التماس اومده بود ک خانم دکتر همسرم دختر نمیخاست،به بهانه پسر نگهش داشتم ،الان میگه حتما باید از بین ببریش...

هرچی التماس کرد دکتر هم یک کلام میگف نه،من انجام نمیدم،هر کجا میخای برو 

مگه میشه اخه🤕🫠

❤😭میشه برای حاجت قلبیم نفری یدونع صلوات بفرستین اجرتون باسیدالشهدا

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا اینا چه موجودی هستن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بله میشه 

من پسر اولم بیش فعال بود و هست و پدر من رو در آورد چقدر خانواده سرکوفت زدن و فحش دادن و ... 

دومی رو ناخواسته باردار شدم و به شوهرم گفتم اگه پسر باشه سقط میکنم سه بار هم تا پای سقط رفتم تا اینکه تو ۱۱ هفته دکتر با اطمینان گفت دختره وگرنه قطعا سقط میکزدم شما جای اون مادر نبودی و نمیتونی قضاوت کنی 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

🥲🥲ای خدا ینی میشه به منو همسرمم یه دخمل خوشگل بده عاشق دختریم 

همسرم میگه یدونه بچه میخام اونم فقط دخترباشه🥰

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

خداروشکر شوهرم جنسیت براش فرقی نداره ولی اگه جای همچین زنایی باشم بچه رو ازشون میگیرم و نمیزارم حتی بچه رو ببینه تا آخر عمرش ک خوب اذیت بشه الان من بچم دختره چند روز دیگه ب دنیا میاد همون اول ک باردار شدم ب شوهرم گفتم اگه ی روز ازم جدا بشیم بچه رو میبرم فک نکن میدمش بهت با اینکه شوهرم خیلی بچه دوست داره نمیدمش بهش این مردا چه کثافتی هستن دیگه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم