2777
2789
عنوان

شما باشین با همچین خانواده ای چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اسی اگه اونا واقعا همش اذیتت میکنن تو هم بشو عین خودشون.... قول میدم باهات بهتر رفتار میشه

شاید اولش یه کم شوهرت طرف اونا رو بگیره ولی بهت قول میدم اونم ازشون خسته میشه و اونا می‌فهمن باهات باید خوب رفتار کنن....

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
جلوی شوهرت به پدر شوهرت گفتی

شوهرم نبود وگرنه با اسفالت یکیم میکرد🤣🤣 بد هم اومد خونه خودم رو بی گناه جلوه دادم البته خودش میدنه خانوادش چقدر بی فرهنگن منم از شوهرم قایمکی میخوام از این ب بد هرچی از دهنم برمیاد بارشون کنم 😁😁😁

نه واقعا خوب نیس اینطوری ، مگه زندگی میدون جنگه ! رفت و آمد رو کمتر کن ، به شوهرت بگو اینطوری بی احترامی خوبه ؟ اصلا درس نیس اینهمه جنگیدن ، باور کن روح خودت هم فرسوده میشه. منم تا الان میگفتم جر بدم و بسوزونم اما عقل الانم میگه خیر زندگی با جنگ ، باعث پیروزی نمیشه ، باید برای ارامش روح روان روش دیگری رو در پیش گرفت . نه خودت ناراحت شی نه همسرت 

ببین اسی اگه اونا واقعا همش اذیتت میکنن تو هم بشو عین خودشون.... قول میدم باهات بهتر رفتار میشهشاید ...

افرین دقیقا این تصمیم رو گرفتم دیدم هرچقدر خوبی کردم تهش شده این از الان ب بد طوفان میکنم

نه واقعا خوب نیس اینطوری ، مگه زندگی میدون جنگه ! رفت و آمد رو کمتر کن ، به شوهرت بگو اینطوری بی احت ...

خب اونا خیلی اذیتم میکنن همش ب خانوادم توهین میکنن من هزاران بار ب همسرم گفتم ولی نمیتونه کاری کنه بنظرت چیکار کنم ازدستشون راحت شم

افرین دقیقا این تصمیم رو گرفتم دیدم هرچقدر خوبی کردم تهش شده این از الان ب بد طوفان میکنم

ببین تو این دوره زمونه بخای مظلوم باشی و زیادی خوب باشی فکر میکنن بی دست و پایی و هر کاری دلشون بخاد باهات میکنن.... ولی بهشون نشون بده اگه خوب بودی انتظار خوبی هم داشتی.. ولی خب الان میخای بشی عین خودشون

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
خب اونا خیلی اذیتم میکنن همش ب خانوادم توهین میکنن من هزاران بار ب همسرم گفتم ولی نمیتونه کاری کنه ب ...

چطوری توهین کردن ؟ خب رفت امدو کم کن و به همسرتونم بگید که اینجوری ادامه بدیم باعث بحث و دلخوریای بیشتر میشه پس باید جلو دعواهای بزرگ تر زو گرفت

چطوری توهین کردن ؟ خب رفت امدو کم کن و به همسرتونم بگید که اینجوری ادامه بدیم باعث بحث و دلخوریای بی ...

مثلا همش میگن خواهرات فلانه مادرت فلانه عمت فلانه و... کل جد ابادم رو کشید وسط