2777
2789
عنوان

امروز اولین سالگرد ازدواجمه خسته ترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 6871 بازدید | 179 پست
ایشالله پدرت سلامتیش رو بدست بیاره، خودتم ازدواج کنی آنقدر درگیرزندگی و مسائل خودت میشی ک میبینی یوق ...

مرسی عزیزم متاسفانه چیزی که منو اذیتم میکنه پشت سرم حرف میزنن براس همینم انقد ازشون شاکیم

مرسی عزیزم متاسفانه چیزی که منو اذیتم میکنه پشت سرم حرف میزنن براس همینم انقد ازشون شاکیم

بزار بزنن فقط گلگی کن یا بشون بگو درست شدن ک چه خوب نشدم اهمیت نده

ب فکر سلامت جسمی و روحی باش

حرص وجوش نخور

من تازه فهمیدم اینارو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرت دو قطبی داره؟درمان کرده؟دارو مصرف میکنه؟

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

خیر عزیزم 

اصلا قبول نداره همچین چیزیو 

فقط گاهی میگه من وقتی عصبانیم همه چی میگم تو به دل نگیر و من فکرم بعضی وقتا خراب میشه ولی همیشه فکرش خرابه 

جرئت ندارم با کسی در ارتباط باشیم وگرنه سریع رفتارش توی خود جمع حتی عوض میشه اگ مثلا من با شوهر دختر خالم توی جمع حرف بزنم یا با پسر خالم یا پسر عمم اصلا که نمیاد بریم جایی ولی مثلا اگرم بریم جایی سریع ذهن مریضش نسبت به من فعال میشه و بد نگام میکنه خاک بر سرش و کلا سکوت میکنه توی جمع واقعا لعنت به این زندگی همه از نظرش خرابن و به همه فحش میده 

قبول نداره ک مریضه و باید درمان بشه 

حتی بارها بهش گفتم من مریضم باهام بیا بریم مشاوره منو درمان کن تا مشکلاتمون حل بشه ولی فقط لفظی شاید قبول کنه اگ پا پیچ بشم بازم دعوا راه میندازه 

بعد رفت نیم ساعتی خوابید منم رفتم ناهار خوردم الانم دوباره بیداره منم اومدم زیر پتو دراز کشیدم 

امشب میخواد بره سره کار 

ولی واقعا زورم میگیره باهاش حرف بزنم خودشم ک هیچوقت نمیاد حرف بزنه ولی مثلا اگ من برم حرف بزنم دیگه اوکیه

ولی واقعا خوشم نمیاد صداشو بشنوم

سری قبل هم ک رفت سره کار با هم قهر بودیم 

ولی آخه مگه من آرامششو گرفتم خودش الکی اخماشو زد تو هم مگه من چیکارش کرده بودم دیشب رفتم حموم اومدم حتی تا وقتی تو دستشویی بود حالش اوکی بود وبی همینکه از دستشویی اومد بیرون اینجوری بود 

اونم تو شب سالگرد ازدواجمون که کاش میمردم و اون روز ازدواج نمیکردم 

به من گفت ماشین بیمه نداره بیلم بیرون هم پیاده میام بعد از اینکه من رفتم ۲ ساعت بیردن بودم بلند شد با ماشین رفت بیرون

چطور به من ک رسید وا رسیده بود 

چطور برا من بیمه نداشت برا خودش مشکلی نبود 

ماشینی ۷۰ درصد پولش مال خودمه 

۸۰۰ میلیون با بدبختی و طلاهایی ک خانوادم بهم داده بودن و وام ازدواجم و پول فروش حواله خودرو خودم جمع کردم بهش دادم مگه نمیتونستم برای خودم ملشین بخرم 

خودشم میدونه جز من هیچ کسو نداره 

ولی قدرمو نمیدونه 

بی احترامی بهم میکنه 

به خانوادم بی احترامی میکنه 

خودش لایق هر چیزیه که به من میگه 

بهم میگه رفتارات مث جن*ده هاست 

منم گفتم اطرافیانت جن*ده هستن بخاطر همین میدونی رفتاراشون چجوریه من جن*ده ندیدم نمیدونم چجوری رفتار میکنن ولی مکه از رو میره فحش بدترشو بهم میده 

کاش هیچوقت نمیدیدمش 

کاش هیچوقت با دختر عموش دوست نمیشدم که این عوضیو ببینم 

کاش زندگی دنده عقب داشت تا هیچوقت همچین غلطی نمیکردم 

کاش همونموقع ک خانوادم مخالف بودن رهاش میکردم

کاش همون موقع که پدرم گفت تو بعدا میری دانشگاه موقعیت های بهتری برات پیش میاد عجله نکن گوش میدادم هیچ موقعیت بهتری نمیخواستم فقط این تحفه رو هم مینداختم بیرون همونموقع