2777
2789
عنوان

امروز اولین سالگرد ازدواجمه خسته ترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 6871 بازدید | 179 پست
۹ ساله باهاشم تو این ۹ سال امروزم از دیروزم بدتر شده هیچ روز خوشی نداشتم انتخاب اشتباهم زندگیمو بر ب ...

نگا کن درسته اشتباه انتخاب کردی ولی اونجا حس میکردی این ادم بهترینه

حالا که تغییر کرده در این مورد من تو ویس یه مشاور زوجین معتبر شنیدم ک میگه نذارین مشکلات بسیار زیاد زندگی ب حس خودکشی یا کشتن طرف یا حتی نفرین وحشتناک کردن برسه اگه انقد وخیمه طلاق رو خدا گذاشته برای همچین روزی

نه خانوادش اصلا دخالتی ندارن و واقعا رابطمون با هم خوبه خداراشکر کاش خودش رفتارش شبیه یکی از خانوادش ...

ریشه یابی من ببین با کسی نیست؟ زیر نظرش بگیر. 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین زندگی سه سال اولش تنش توش زیاده بعداز سه سال رفته رفته اخلاق همدیگه دستتون میاد و تنشت کمتر میش ...

میدونی توان ابن همه تنش رو ندارم 

از ابن میسوزم که تو این یسال حتی یه گل بهم هدیه نداده 

نه

برید مشاوره هر طور شده

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
نگا کن درسته اشتباه انتخاب کردی ولی اونجا حس میکردی این ادم بهترینهحالا که تغییر کرده در این مورد من ...

جسارتشو ندارم 

چند روز پیش فکر میکردم با خودم که سم بریزم تو غذا دوتامونو با هم‌بکشم 

سلام اسی جون 

همیشه هر کنشی یه واکنش داره 

برگرد به قبل ببین کجای زندیگ براش کم گذاشتی

زنها خیلی شکننده هستم بخاطر همین هم دوس ندارم بگن اونجا زندگی من مقصر بودم

مثلا اگه بهت با بی ادبی حرف میزنه خودتو نگاه کن ببین احترامش نگه داشتی 

الان هر دو ناراحتین ودوس دارین مشگل و به گردن دیگری بندازین

ولی وقتی آروم بود و خیلی خانومانه و البته آروم ازش بپرس از کدوم رفتارت خوشش نمیاد 

نامزدیم حساب میشه ؟

من از دوران عقد به بعدرو گفتم وقتی دیگه باهم زنو شوهرید وگرنه نامزدی شیرین ترین دورانه بنظرم جنگ و دعوا نباید باشه اگر باشه باید توی انتخابت تجدیدنظر کنی

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

سلام اسی جون همیشه هر کنشی یه واکنش داره برگرد به قبل ببین کجای زندیگ براش کم گذاشتیزنها خیلی شکننده ...

میگم رفتم تو حموم 

توی حموم هم داشتم باهاش حرف میزدم 

اون دلش درد میکرد تو دسشویی بود 

وقتی اومدم بیرون گفت یه آبجوش نبات برام درس کن گفتم باشه داشتم لباس میپوشیدم و آرایش میکردم که اومد بیرون از دسشویی دیدم اخماش تو همه گفتم چته گفت هیچ گفتم نگام کن نگام کرد گفتم بگو چته گفت هیچ منم دیگه محلش ندادم نباتم براش درست نکردم تا اینکه خودش بهم‌گفت برو جا یخیارو چر کن البته با ملایمت من دیگه سرسنگین بودگ بعد رفتم بهش گفتم دیگه بسه قیلیون بلند شو بریم دیگه دیگه چرت و پرت گفت 

تو.که این همه سال باهاش دوست بودی چرا کات نکردی

مبگم انگار قفل و زنجیرم‌کرده بودن 

وگرنه همه اخلاقاش بد بود فقط یه سری اخلاق خوب داشتبخوره تو سرش البته اینقد بد نبودن روز به روز بدتر شدن 

بعد از عروسی که دیگه هیچی 

اگه با حرف زدن حل نشد از 1480 مشاوره بگیر تلفنی مشاوره میگیری بدون اینکه ازت اسم و ادرس بخوان راهنما ...

الان چون هر لحظه ممکنه بیاد نمیتونم زنگ بزنم 

ولی باید حتما زنگ بزنم